Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken Zeeuw botst tegen vangrail

Toegevoegd: 22-03-2015, 16.20 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Zondagmorgen vroeg is op de snelweg A4 een dronken bestuurder met zijn auto tegen de vangrail aangereden.

Het ongeluk gebeurde rond 02.00 uur op het weggedeelte richting Vlissingen tussen de afslag Bergen op Zoom - Zuid en de afslag Hoogerheide. Toen agenten bij de beschadigde auto aankwamen, was er niemand meer aanwezig.

Omdat de eigenaar van de auto in Nieuwdorp woont, besloten de agenten richting Zeeland te gaan zoeken. Op de Antwerpsestraatweg bij Hoogerheide zagen ze dat rond 02.30 uur een man zwalkend over het fietspad liep. Hij zei dat hij gedronken had en op de snelweg bij een verkeersongeval betrokken was. Ook zou hij een ongeldig rijbewijs hebben, daarom was hij van het verkeersongeval weggelopen.

De 40-jarige man uit Nieuwdorp werd aangehouden. Op het politiebureau werd een ademanalyse afgenomen. Het eindresultaat was 1045 U/gl, wat bijna vijf keer de toegestane hoeveelheid is. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt  voor het verlaten van de plaats van een ongeval, het onder invloed rijden en rijden met een ongeldig rijbewijs.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren