Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Verkeershinder door protestactie politie A58

Toegevoegd: 24-03-2015, 12.16 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - De politie heeft vanmorgen op de A58 een protestactie gehouden voor een betere cao. Volgens de politiebonden worden werknemers ondergewaardeerd door de politieleiding en de politiek. De zogenoemde langzaamaanactie leidde tot behoorlijk wat verkeershinder.

Rond 10.00 uur werd met de protestactie gestart vanuit Breda. Via de A16 reden de politievoertuigen met 60 kilometer per uur de A58 op naar Goes. Tussendoor sloten steeds meer politievoertuigen zich aan bij de stoet. Bij Goes draaiden de actievoerders weer om terug de A58 op richting Brabant.

De actie leidde op de A58 tot flinke vertraging voor overige weggebruikers. De politie had het tijdstip van 10.00 uur uitgekozen ver na de ochtendspits om het verkeer zo min mogelijk te hinderen. Desondanks leidde de actie toch tot vertragingen op de A58.
 


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joos (24-3-2015 om 17:15)
Met ter beschikking gestelde auto's waarvoor een bijtelling op het salaris plaatsvindt mogen ze doen wat ze willen. Nu doen ze het met zogenaamde "kantoorauto's" en is het dus: 1. privégebruik van een dienstauto, hetgeen bij de meeste (echte) bedrijven ten strengste verboden is; 2. verspilling van middelen die door belastingplichtigen zijn betaald; 3. pesten van diezelfde belastingplichtigen, al is dit bij deze beroepsgroep niet nieuw te noemen. Morgen staan een paar van deze deelnemers weer achter een viaduct op de A-58 een tukje te doen terwijl de camera zijn werk doet.
An (24-3-2015 om 17:04)
Goede actie! Ook de politie heeft recht op een goede CAO.
isaac (24-3-2015 om 16:48)
Kijk het zit zo. Als je in Nederland een gewone gerespecteerde baan heb en bijdraagt aan de economie van Nederland dan heb je gewoon een goed salaris. Echter heb je dit allemaal niet dus als je bij de politie werkt moet je niet klagen en ander werk gaan zoeken met een beter salaris. Het is van de zotte dat er met het wagenpark van de politie die ik mede betaal aktie gevoerd wordt. En dan op een zodanige manier dat gelijk staat met diverse bekeuringen van allerlei aard.
TomTom (24-3-2015 om 16:03)
@Ger, dus voor meer blauw op straat mogen ze wel actie voeren evenals voor hardere straffen ook.Dan mag het wel? Ligt misschien aan je eigen(niet)stemgedrag. @a.cab, misschien ook door moeten leren ? Een beginnend agent heeft 1300 eu netto, een hoofdagent net 1500 eu. Daar moet je dus al je rechten voor opzij zetten en rekening houden met 15 miljoen meningen, omdat je agent bent. Je mag dan niet opkomen voor een goede cao ??? De mensen die het hardst roepen om 5.2.11 en art 5, kunnen ook googelen, dus mischien gaan studeren?Als je trouwens een demonstratie aankondigt en je vermeld dat het een lawaai demonstratie is krijg je gewoon toestemming, als je 1100 hebt ben je niet lid van een bond natuurlijk.... Mensen denk eens na voor je wat roept
kees (24-3-2015 om 15:59)
heb ik toch gelachen, wat een mooi ,hoop dat het helpt zij tonen lef in andere provincie niet
Fredje (24-3-2015 om 15:35)
Ik snap dat de dames en heren een betere CAO willen maar pak dan wel de juiste mensen aan en niet de burgers!!! Wij kunnen er ook niks aan doen dat jullie weinig verdienen..... Bovendien: Onnodig links rijden, ongepaste licht en geluidssignalen gebruiken, claxonneren en een artikel 5 voor het onnodig in gevaar brengen van het overige verkeer... Dat allemaal ook nog eens met het dienstvoertuig en brandstof die van onze belastingcenten is betaald.... Ga met een spandoek op het binnenhof staan of schrijf een week geen bekeuringen uit!
Cookie-instellingen beheren