Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Verkeershinder door protestactie politie A58

Toegevoegd: 24-03-2015, 12.16 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - De politie heeft vanmorgen op de A58 een protestactie gehouden voor een betere cao. Volgens de politiebonden worden werknemers ondergewaardeerd door de politieleiding en de politiek. De zogenoemde langzaamaanactie leidde tot behoorlijk wat verkeershinder.

Rond 10.00 uur werd met de protestactie gestart vanuit Breda. Via de A16 reden de politievoertuigen met 60 kilometer per uur de A58 op naar Goes. Tussendoor sloten steeds meer politievoertuigen zich aan bij de stoet. Bij Goes draaiden de actievoerders weer om terug de A58 op richting Brabant.

De actie leidde op de A58 tot flinke vertraging voor overige weggebruikers. De politie had het tijdstip van 10.00 uur uitgekozen ver na de ochtendspits om het verkeer zo min mogelijk te hinderen. Desondanks leidde de actie toch tot vertragingen op de A58.
 


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (24-3-2015 om 15:33)
@ger 14:17, dat ze moeten protesteren voor meer blauw op straat en dat criminelen veel te snel vrij komen? Dat is iets wat we te danken hebben aan deze regering met hun gedoog partners dus m.a.w. aan de zogenaamde tactische stemmers van 2 jaar geleden. Net zoals elke Nederlander hebben ze recht op een goede CAO en zeker voor het werk wat ze doen. Er zullen wel weer reacties komen van het jagen op snelheid overtreders let wel als je een snelheid bekeuring krijgt, die agent heeft niet uw gaspedaal ingedrukt dat bent u echt zelf geweest. En de eventuele 2 Km te hard, dat heeft die agent niet bedacht, komt echt uit Den Haag.
bumper (24-3-2015 om 15:31)
dat is dan een bon voor oneigenlijk gebruik van blauwe zwaailamp het oneigenlijk gebruik van dienstauto,s het zich onttrekken aan, enz enz haha, ga zo door agenten, ik zou voor dat fooitje ook niet bij de politie willen zitten. succes gewenst van bumper;
jaap (24-3-2015 om 15:16)
Laat ze achter hun bureau vandaan en uit der auto en gewoon "boeven gaan vangen" Nu pakt "opsporing verzocht het op".
Homer Simpel (24-3-2015 om 15:07)
Lees ergens dat de agenten zich moeten schamen, NEE de regering moet zich schamen dat het zo ver moet komen dat de politie actie moet gaan voeren voor een fatsoenlijk salaris!
Koos P. (24-3-2015 om 14:47)
Goede actie hoor! Iedereen heeft recht op een goede CAO!
Dre (24-3-2015 om 14:18)
Er was lichte hinder. Kwam de stoet tegen net voor goes (vanaf BOZ) en het traag rijdende verkeer achter de stoet was maximaal 2 kilometer. En iedereen reed gewoon 60. Geen files.
Cookie-instellingen beheren