Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 28 km

Verkeershinder door protestactie politie A58

Toegevoegd: 24-03-2015, 12.16 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - De politie heeft vanmorgen op de A58 een protestactie gehouden voor een betere cao. Volgens de politiebonden worden werknemers ondergewaardeerd door de politieleiding en de politiek. De zogenoemde langzaamaanactie leidde tot behoorlijk wat verkeershinder.

Rond 10.00 uur werd met de protestactie gestart vanuit Breda. Via de A16 reden de politievoertuigen met 60 kilometer per uur de A58 op naar Goes. Tussendoor sloten steeds meer politievoertuigen zich aan bij de stoet. Bij Goes draaiden de actievoerders weer om terug de A58 op richting Brabant.

De actie leidde op de A58 tot flinke vertraging voor overige weggebruikers. De politie had het tijdstip van 10.00 uur uitgekozen ver na de ochtendspits om het verkeer zo min mogelijk te hinderen. Desondanks leidde de actie toch tot vertragingen op de A58.
 


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gieneke (26-3-2015 om 20:55)
Deze mensen verdienen de loonsverhoging. Het basisloon is laag. Het werk ,mentaal,zwaar. Ze zitten al jaren op de nullijn. Iedereen mag actie voeren. Ook de politie!!!
Overlap (25-3-2015 om 13:55)
Een groot deel is hier van mening dat de politie best meer mag verdienen, maar het grootste deel heeft gestemd voor nog meer bezuinigingen op de politie. Die tegenstrijdige delen overlappen elkaar dus, en er zijn dus een stel hypocrieten daarbij die hier wel voor loonsverhoging zeggen te zijn, maar in werkelijkheid tegen stemmen.
Jan (25-3-2015 om 12:44)
In plaats van onze belastingcentjes verspillen op A58 kan je beter een andere baan zoeken jullie blij en wij burgers blij.
Ed (25-3-2015 om 12:06)
eigenlijk zou ze dit moeten doen, maar de oorzaak ligt in Den Haag en nergens anders. Hen staan wel in de frontlijn ,je kan wel gemakkelijk je oordelen vergen ,maar als iedereen zich aan de wet houdt ,dan zou je ze ook minder nodig hebben , maar dat gaat helaas niet. Zelfs niet in de politiek want daar klopt het ook totaal niet. Laat iedereen in zijn waarde en waardeer iedereen zijn werk , iedereen wijst maar naar iedereen , maar kijk eerst eens in je iegen visvijver voordat je bij een ander begint. Het is de overheid die hier overal aan schuldig is en niet de politieagent ,of ziekenverzorger of de burger , maar de overheid en niks meer.
groot gelijk (25-3-2015 om 10:43)
Ik vind dat ze groot gelijk hebben en steun ze van harte. De politie krijgt altijd negatief commentaar, ze doen het nooit goed, lees de reacties onder dit artikel. Ga er maar aan staan, beperkt worden in je werk door de politiek, de bureaucratie en daar bovenop de burger die je ook nog schoffeert. Deze moeilijke omstandigheden kunnen onvrede over beloning (salaris) geven. Word je werk gewaardeerd ben je ook eerder tevreden met je salaris. Mijn steun hebben ze met deze actie!
wim levolger (25-3-2015 om 10:29)
Natuurlijk mogen ook agenten actie voeren! Ik ben wel van mening dat het misbruiken van overheidseigendommen (dienstvoertuigen) daarbij uit den boze is. In dit geval zou ik zeggen de actievoerders hebben een gele kaart verdiend. Hopelijk zeggen ze dat ook tegen mij als ik binnenkort eens een foutje maak.
Cookie-instellingen beheren