Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
65 files van totaal 218 km

Goesenaar pint met gestolen bankpas

Toegevoegd: 30-03-2015, 14.25 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - Een 18-jarige inwoner van Goes is maandagmorgen in zijn woonplaats aangehouden op verdenking van diefstal of heling.

Op 20 november 2014 werd aan het Molenplein uit de rollator van een bejaarde vrouw een portemonnee gerold. Na de diefstal werd met een gestolen pas uit de portemonnee zonder succes bij een pinautomaat getracht te pinnen. Wel werd deze persoon vastgelegd op een bewakingscamera. De politie stelde een onderzoek in naar de identiteit van deze man.

Maandagmorgen kon hij worden gearresteerd. Hij is voorgeleid aan een hulpofficier van justitie en wordt vandaag gehoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marja (31-3-2015 om 06:14)
Echt super, dit bericht!! Wat zal die lafbek geschrokken zijn toen hij gearresteerd werd. Daar had hij vast niet op gerekend . Zo'n vreselijke laffe daad, om oude mensen te beroven. Bah. Laat hem maar lekker een tijdje brommen.
Zeeuws meisje (30-3-2015 om 21:25)
Nou die komt er vast mee een waarschuwing vanaf en een kleine boete! Meer krijgt de vast niet. Morgen zit die weer vrolijk thuis.
wim (30-3-2015 om 18:29)
Wat een grote smeerlap om op 18 jarige leeftijd een pinpas te stelen bij een oudere vrouw,jongetje weet je nu wel wat je die mevrouw aangedaan heeft, ik denk niet dat je dat beseft om geld te stelen bij een oudere vrouw wat moet er van jouw terecht komen bij ouder worden,maar gelukkig hebben ze toch te pakken gekregen
Adri Zuurveld (30-3-2015 om 17:18)
Zo'n lafaard kan niet zwaar genoeg gestraft worden Hij moet met zijn jatten van een ander,mans spullen afblijven.
Adriaan (30-3-2015 om 16:18)
Alleen maar gehoord??? sluit hem gelijk n jaar op in een cel zonder alle luxe en op water en brood. kan hij goed nadenken hoe in het vervolg zijn leven gaat indelen
Cookie-instellingen beheren