Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 19 km

Auto's in sloot bij ongeluk Graauw

Toegevoegd: 04-04-2015, 15.18 uur - Update: 05-04-2015, 15.22 uur
Door: Rolf de Feijter

GRAAUW - In Graauw zijn vanmiddag twee auto's met elkaar in botsing gekomen. Daarna belandden deze allebei in een sloot.

Het ongeluk gebeurde omstreeks 13.45 uur op de kruising van de Dwarsstraat en de Middelweg. Omdat mogelijk sprake was van beknelling rukte naast twee ambulances ook de brandweer met spoed uit. Ter plaatse bleek hiervan geen sprake te zijn.

De 57-jarige bestuurder uit Graauw van het bestelbusje reed vanuit Hulst richting zijn woonplaats Graauw. Op de kruising zag hij de van rechts komende personenauto over het hoofd met een botsing tot gevolg. Beide voertuigen kwamen in de sloot tot stilstand.

De man uit Graauw is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. Onderzocht wordt of hij alcohol heeft gedronken. De 41-jarige bestuurster van de personenauto en haar drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar uit Nieuw Namen hebben geen ernstig letsel opgelopen.  Bergingsbedrijf van Haperen heeft de auto's uit de sloot getakeld.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
fietser (4-4-2015 om 17:40)
en dat op een 60km weg. Sterkte aan de gewonde en natuurlijk ook aan de anderen. Dit doe je niet expres dat overkomt je gewoon, maar leuk is anders.
Cookie-instellingen beheren