Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man verlaat plaats ongeval Westkapelle

Toegevoegd: 07-04-2015, 22.10 uur
Het ongeval op de Baaiweg in Westkapelle.
Het ongeval op de Baaiweg in Westkapelle.
© Foto: Politie
Door: Manfred Berrevoets

WESTKAPELLE - Een 34-jarige bestuurder is dinsdagmorgen met zijn auto in de sloot gereden en heeft vervolgens de plaats van het ongeval verlaten.

De automobilist kwam rond 05.10 uur door nog onbekende oorzaak in de sloot terecht op de kruising van de Baaiweg met de Poppekerkseweg in Westkapelle. De hulpdiensten waaronder de brandweer rukten met spoed uit nadat er een melding werd gedaan van een auto in de sloot. Na aankomst van de hulpdiensten bleek er niemand in het voertuig te zitten.

De man is naar huis gegaan en raakte niet gewond. Hij kreeg van de politie een bekeuring voor het verlaten van de plaats na een ongeval.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
anoniem (7-4-2015 om 23:28)
Maar waarom zoutelande alarmeren en niet westkapelle wat volgens mij dichterbij is? Foutje in het systeem van de meldkamer? daardoor kan er ook iemand te lang zonder hulp zitten te wachten in zijn auto.
pangx (7-4-2015 om 22:47)
De man raakte niet gewond. En om 5.10uur zullen er niet veel andere weggebruikers zijn. Het was een eenzijdig ongeval. Als die man nou geen telefoon bij de hand heeft gehad. D,r zijn geen anderen in de buurt. Moet je dan gaan wachten!! En hopen dat er iemand voorbij komt. In zijn geval was ik ook naar huis toe gelopen om daarna te kunnen telefoneren.
Tineke (7-4-2015 om 22:42)
Tja dat was zoeken om iemand te bekeuren. Weet je hoe lang die daar gewacht heeft. Er komt daar geen kip voorbij! Hallo 05:10! En als hij nu gedronken had of zo maar niets daarvan. En het vroor dus gewoon wachten met die natte boel. Dus beste mensen, de volgende keer blijven zitten (dan verlaat je de plaats niet) het kan even duren (uurtje of anderhalf) maar dan heb je aan alle verplichtingen van oom agent voldaan en kan je onderkoeld naar het ziekenhuis. Of je dat overleefd zal de politie een zorg zijn. Oh ja en die willen dan nog graag respect en salarisverhoging maar een inlevingsvermogen hebben ze niet. Maar we betalen gewoon hoor.
Cookie-instellingen beheren