Weerbericht:
Af en toe zon en een enkele bui. Dinsdag vooral in Limburg buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Vrouw bekneld bij ongeluk Sloeweg Vlissingen

Toegevoegd: 14-04-2015, 09.13 uur - Update: 14-04-2015, 14.02 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - Bij een verkeersongeluk in Vlissingen is vanmorgen een 47-jarige vrouw uit Vlissingen gewond geraakt.

Het ongeluk gebeurde even voor 08.00 uur op de kruising van de Sloeweg en de Weyevlietweg. Door nog onbekende oorzaak botste een bedrijfsbus met aanhanger op een personenauto.

De bestuurster van de auto kwam bekneld te zitten en is door de brandweer uit haar benarde positie bevrijd. De vrouw is met pijn aan haar rug en heupen per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Een opgeroepen traumahelikopter kwam niet meer ter plaatse.

Vanwege het ongeluk werd de Sloeweg net na de Sloebrug afgesloten. Bergingsbedrijf Kuzee uit Vlissingen kwam ter plaatse om de voertuigen te bergen. De bestuurder van de bedrijfsbus, een 29-jarige man uit Stampersgat, bleef ongedeerd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Aerogenes (17-4-2015 om 09:53)
Ook het verkeer dat vanaf de brug komt mag best rekening houden met overstekend verkeer..... je zit dan wel op een voorrangsweg.... even inhouden om iemand z'n oversteek af te laten maken kost veeeeel minder tijd dan een aanrijding en afhandeling....
Renata (14-4-2015 om 23:02)
Het is ook wat die laagstaande zon, moeten ze toch maar verbieden.... duuhhh
loes (14-4-2015 om 17:48)
Oorzaak onbekend? zoals ik vaak zie is dat mensen vergeten in te schatten met oversteken, dat er naderende verkeer aankomt, en vergeten dat ze nog een achterkant vd auto hebben, daar hef geen rotonde voor te komen, die zijn er genoeg en de laagstaande zon is vaak een grote smoes,gebruik je zoneklep of bril,. het zijn de menselijke handelingen, geduld en goed uitkijken voor je oversteekt en je normaal aan de snelheid houden, en vooral niet bumberkleven.
Vlissingse (14-4-2015 om 13:47)
Dat daar nog geen rotonde ligt... sterkte voor mevrouw!
WalterG (14-4-2015 om 12:55)
Oorzaak onbekend? Op de Sloeweg zijn al meerdere ongelukken gebeurd door fel schijnende laagstaande zon. Dat zou ook nu het geval kunnen zijn.
arnemuiden (14-4-2015 om 12:53)
Als ik om boodschappen geweest ben en daar aan kom rijden dat automobilisten vaak optrekken zonder te kijken of er verkeer aan komt het is ook een rot punt vaak trekken meerdere voertuigen op en sta je in het midden maar moet je weer wachten tot het verkeer op de voorrangsweg weg is zal fijn wezen als er daar ook een rotonde zou komen ik zie dat nog vaker mis gaan daar en heb daar al vaker bijna ongelukken zien gebeuren
Cookie-instellingen beheren