Weerbericht:
Af en toe zon en een enkele bui. Dinsdag vooral in Limburg buien
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 6 km

Auto van dijk gereden in Rilland

Toegevoegd: 18-04-2015, 21.50 uur - Update: 19-04-2015, 15.07 uur
Door: Rolf de Feijter

RILLAND - In Rilland heeft vanavond een ongeval plaatsgevonden waarbij een auto van een dijk is gereden. De bestuurder, Een 23-jarige man uit Goes, raakte gewond.

Het ongeval gebeurde rond 19.55 uur op de Bathsedijk met de kruising Nieuwe Kreekrakweg. Door nog onbekende oorzaak raakte de auto op de t-splitsing van de weg en belandde daarna een flink aantal meters lager op een akker. De brandweer kwam ter plaatse om een deur uit de auto te knippen om zodoende de bestuurder te bevrijden.

De politie vermoedt dat de bestuurder alcohol heeft gedronken. Daarom is door een GGD-arts in het ziekenhuis een bloedproef afgenomen. De uitslag hiervan wordt over ongeveer twee weken verwacht. De auto is door een bergingsbedrijf weggetakeld.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Honda (22-4-2015 om 18:54)
Zonde van zo´n mooie auto
Cookie-instellingen beheren