Weerbericht:
Perioden met zon, geringe kans op een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij botsing in Geersdijk

Toegevoegd: 05-05-2015, 09.29 uur - Update: 05-05-2015, 15.28 uur
Door: Manfred Berrevoets

GEERSDIJK - Bij een frontale botsing tussen een personenauto en een vrachtwagen in Geerdijk is dinsdagmorgen een 44-jarige man uit Arnemuiden gewond geraakt. Een 59-jarige man uit Kamperland kwam met schrik vrij.

In een overzichtelijke bocht botsten de beide voertuigen rond 08.15 uur frontaal op elkaar. De 59-jarige man reed met zijn Saab personenauto op de verkeerde weghelft, zo wezen de aangetroffen sporen uit. Hij nam kennelijk de binnenbocht. De 44-jarige vrachtwagenchauffeur week zelfs nog uit naar de berm, maar kon een aanrijding niet voorkomen.

De bestuurder van de vrachtwagen had veel pijn aan beide benen en rug. Hij droeg vermoedelijk geen gordel en kreeg daarom het stuur in zijn buik gekregen en gleed zodoende half onder het dashboard. Tegen de veroorzaker wordt proces-verbaal opgemaakt.

Verkeersongevalanalisten van de politie onderzochten de plaats van het ongeval naar sporen en maakten foto’s van de aangetroffen situatie en de beschadigde voertuigen. Aan de hand van deze feiten en de verklaringen van getuigen en betrokkenen probeert de politie de precieze toedracht van het ongeval te achterhalen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren