Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Belgische duikers onwel bij Kattendijke

Toegevoegd: 14-05-2015, 15.37 uur - Update: 14-05-2015, 16.36 uur
Foto 15 van 15

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Aai (14-5-2015 om 16:55)
Het is niet anders dan 20 jaar geleden. Wat heb in vredesnaam te zoeken op 40 meter diepte. Weinig of niets te zien plus het feit dat je goed op de tijd moet letten. Als men dat niet goed berekend dan kom je onherroepelijk in de problemen.
Ronald (14-5-2015 om 16:52)
Het valt wel op dat het steeds onze Zuiderburen zijn, die in de problemen geraken; wordt het eens geen tijd dat hier paal en perk aan gesteld wordt en men eerst een vaardigheidsproef of examen gaat afleggen in Nederland, alvorens men in deze gevaarlijke wateren mag gaan duiken ? (De Oosterschelde is geen zwembad !) Men gaat er waarschijnlijk nog steeds van uit; dat het lidmaatschap van een duikschool een vrijgeleide is om zich in de Oosterschelde te wagen en dit bijna ieder weekend of op een feestdag met de gevolgen zoals in dit artikel ! Dus : eerst laten zien wat je kunt en dan (eventueel onder begeleiding) dit in de praktijk brengen ?
Marjoke (14-5-2015 om 16:35)
Schering en inslag......steeds weer..... Wordt het niet eens tijd dat dat duiken daar verboden gaat worden? Onze hulpverleners worden te vaak daar ":verwacht" met alle risico van dien. Zo dik is het in Zeeland niet bezaaid met ambulances.......
Jaapj (14-5-2015 om 15:47)
Als we sirenes op de dijk horen hoeven we ons niet eens meer af te vragen wat er aan de hand is. Steeds weer opnieuw gaat het mis met duikers in de Oosterschelde tussen Wemeldinge en Kattendijke. Misschien moeten er hogere eisen gesteld worden aan de duikers + controle daarop. Het zijn vaak onze zuiderburen.
jan (14-5-2015 om 15:47)
het is iedere week raak met die duikers. Met volle vaart kwamen de hulpdiensten bij ons door het dorp,niet meer normaal. Die duikers zorgen voor levensgevaarlijke situaties met hun duikgedrag en parkeergedrag op de dijk. Wanneer is het volgende ongeval?
Cookie-instellingen beheren