Weerbericht:
Van het noorden uit zonnig en droog
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 14 km

Beknelling bij ongeluk vrachtauto Sluis

Toegevoegd: 18-06-2015, 17.23 uur
Door: Roland de Jong

SINT ANNA TER MUIDEN - Bij een ongeluk tussen de Belgische grens en Sluis is vanmiddag iemand bekneld komen te zitten in een personenauto.

De personenauto kwam rond 15.35 uur op de kruising van de Rondweg (N253) met de Sint Annastraat in botsing met een Belgische vrachtwagen. Het kruispunt ligt vlakbij het dorp Sint Anna ter Muiden. Vrij snel werd duidelijk dat één van de inzittenden van de personenauto door de brandweer bevrijd moest worden.

De brandweer heeft het dak van de auto gehaald.
 Rond 16.15 uur was het slachtoffer bevrijd. Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland zijn twee personen naar het ziekenhuis vervoerd. Over de aard en de ernst van hun verwondingen is nog niets bekend.

De politie heeft ter plekke een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van het ongeluk. Vanwege de aanrijding is het kruispunt deels afgesloten. Verkeer vanuit België richting Sluis moet over de parallelweg.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren