Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer haalt kat van balkon Vlissingen

Toegevoegd: 20-06-2015, 16.12 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De Vlissingse brandweer is zaterdagochtend in Vlissingen een kat te hulp geschoten die niet meer van een balkon af kon komen.

De melding kwam rond 11.50 uur binnen. Het dier bevond zich bij een pand aan de Hendrikstraat. De kat zou al een dag op het balkon hebben gezeten maar kon daar niet vandaan worden gehaald omdat de bewoners niet thuis waren.

Een hoogwerker van de brandweer bood uitkomst. De kat is door de brandweer naar beneden gebracht en herenigd met zijn eigenaar.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Terneuzense (20-6-2015 om 22:31)
goeie genade wat bestaan er toch een zeikerds in deze provincie.
jerommeke (20-6-2015 om 22:24)
al dat gezanik over geld. als de beroepsbrandweer hiervoor eruit moet wat kost dat dan extra ? een paar liter diesel,,,,,,,,,,,,,,, als er een brandmelding of calamiteit tussendoor komt heeft dat prio 1 in mijn ogen.laat dan die kat maar wachten op zijn baasje, maar als ze toch geen andere melding hebben laat ze dan nuttig bezig zijn voor dier en mens. zoals ik al aangaf beroepsbrandweer die betalen we toch 24 uur per dag dus of ze wachten op een melding of een kat helpen betalen doen we toch alleen is er nu een beetje diesel uit de tank tjonge jonge wat een ramp.
Ronald (20-6-2015 om 21:10)
BELACHELIJK !
Joey (20-6-2015 om 20:18)
De kat is via de buren hun huis binnen gekomen dus je moet gewoon je mond houden voor je iets zegt ;)
? (20-6-2015 om 20:11)
Geachte mensen. Waarom is er altijd zo veel kritiek als de brandweer een dier helpt, een huisdier in dit geval, hoe zou je je voelen als jou huisdier niet meer weg kon, laat je hem of haar dan ook dagen zitten, soms kan een huisdier er niet vanzelf uitkomen, dan is het maar goed, dat er hulp komt. Dit geld voor R, Job, Vlissinger. Het zal jullie huisdier maar zijn. Fijn dat ons huisdier niet los naar buiten wil, de buren hebben geen last van de poep en plas, van ons huisdier, kan dus ook niet bij een ander graven.
IK (20-6-2015 om 19:51)
Onzin! Als een kat honger of dorst krijgt komt hij naar beneden!
Cookie-instellingen beheren