Weerbericht:
Overwegend bewolkt, meest droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij auto te water Tholen

Toegevoegd: 20-06-2015, 22.39 uur
Door: Roland de Jong

THOLEN - Bij de Oesterdam in Tholen is zaterdagavond een personenauto te water geraakt. Twee personen zijn daarbij gewond geraakt.


Het ongeluk gebeurde op de Reimerswaalseweg (N659) en werd rond 21.15 uur gemeld. Direct werd groot alarm geslagen. Twee ambulances, een tankautospuit, meerdere duikteams en een hoogwerker werden met spoed ter plekke gestuurd. Ook werd een traumahelikopter opgeroepen. Binnen een kwartier werd duidelijk dat de helikopter niet nodig was.

De inzittenden van de auto waren vrij snel uit het voertuig. Eén van had echter een fractuur en moest met de hoogwerker over de sloot getild worden. De slachtoffers zijn door de ambulancedienst overgebracht naar het ziekenhuis. Over hun exacte verwondingen is niets bekend maar ze zouden er niet ernstig aan toe zijn.

Bergingsbedrijf Kerstens heeft de auto uit de sloot getrokken en afgevoerd. De oorzaak van het ongeluk is niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren