Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bossenburgh heeft buurtpreventieteam

Toegevoegd: 25-06-2015, 14.26 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De Vlissingse wijk Bossenburgh heeft sinds gisteren zijn eigen officiële buurtpreventieteam. Het team is gisteren geïnstalleerd door burgemeester Letty Demmers.

Het team bestaat uit zo’n 12 mensen die 1 of 2 keer per week een ronde lopen in de wijk om inwoners te wijzen op inbraakgevoelige situaties. Alle verdachte situaties worden doorgegeven aan de wijkagent.

Het buurtpreventieteam is te herkennen aan speciale jassen en gele hesjes. Inwoners kunnen het team altijd aanspreken, zodat direct actie kan worden genomen. Het team wordt ook getraind om sporen te herkennen die wijzen op een inbraak.


Eerder werden de wijken Paauwenburg en Oost-Souburg al voorzien van een buurtpreventieteam.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lezer (26-6-2015 om 18:10)
Er staat Bossenburgh niet Westerzicht en gaat over een buurtpreventieteam in Bossenburg heel wat anders dan een bordt met Buurtpreventie uit Westerzicht. Lezen, lezen..... lezen dan pas wat roepen.
P. (26-6-2015 om 08:12)
In de wijk Westerzicht staan bij de ingang ook borden met buurtpreventieteam, maar wie zijn die mensen van dat team dan en hoe zijn ze te bereiken? Ik heb er nog nooit iets van gemerkt in ieder geval.
westerzichter (25-6-2015 om 23:35)
Wanneer in westerzicht?
Cookie-instellingen beheren