Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 55 km

Onderzoek brugongeluk Bruinisse afgerond

Toegevoegd: 06-08-2015, 09.14 uur
Door: Roland de Jong

BRUINISSE - De man die twee weken geleden met zijn auto in het water reed bij de Grevelingensluis in Bruinisse heeft mogelijk door de laagstaande zon het waarschuwingslicht en de slagboom van de brug niet gezien. Dat is gebleken uit politie-onderzoek. Het onderzoek is nu afgerond.

Volgens de politie is de man te water geraakt nadat hij eerst tegen één van de slagbomen was gereden. Die slagboom stond op dat moment al omlaag. De automobilist, een 56-jarige man uit Bruinisse, raakte vervolgens gewond toen hij op een betonnen rand wilde springen. Hij liep volgens de politie letsel op aan zijn ribben.

Het slachtoffer werd met een ambulance naar het ziekenhuis in Dirksland gebracht. Daar heeft hij ruim een week moeten verblijven. Ondertussen is de man weer thuis en door de politie verhoord. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Zie ook:
- Auto te water bij Grevelingensluis Bruinisse (22-07-2015)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Veiligheidsman (6-8-2015 om 19:51)
Ik wil iedereen waarschuwen om bij zonsopgang stapvoets over de bijpass te rijden. Zonder dat je er erg in hebt word je verblind door de zon. Zeker als je een beetje haast hebt, de slagboom niet ziet en er onderdoor kachelt. Rijkswaterstaat verdient een proces verbaal. Zet de verkeerslichten 30 meter verder terug tot voor de bocht..Het was beslist niet de eerste keer dat de slagboom bij het ochtendgloren werd geramd!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W. Kruit (6-8-2015 om 12:49)
Peter, kerel, hoe kan de politie een verlengde arm van de Belastingdienst zijn? Belasting moet je altijd betalen, maar boetes moet je alleen betalen als je de wet hebt overtreden. dat heb je zelf in de hand. Overtreed de wet niet en je krijgt geen boete. Teel geen wiet en je hoeft de winst daarvan niet af te dragen. Eigenlijk best wel simpel... Maar ja, persoon-met-de-lange-naam, de politie afzijken kan iedereen. Tot je ze nodig hebt...
Piet (6-8-2015 om 12:34)
Een ongeluk en de politie heeft het gedaan! Misschien maakt de politie wel procesverbaal op omdat zij twijfelt of de bestuurder geschikt is om auto te rijden? Daar al aan gedacht?
vosmeerder (6-8-2015 om 11:02)
tuurlijk krijgt hij een procesverbaal het is toch geen boot ! en als ze wat anders gaan doen moeten ze voor de rechter verschijnen ,mijnheer die niks anders te doen heeft dan op de politie te zijken ga iets nuttigs doen.
Ajb (6-8-2015 om 10:35)
Dit heeft niets maar dan ook niets met Voertuigbeheersing te maken. Laten we juist met het slachtoffer meeleven. Het had zo geheel anders kunnen aflopen. Zo'n procesverbaal zal het slachtoffer alleen maar meer ellende opleveren. Waar is de deskundigheid van onze politie ver weg. Vanuit mijn beroepsachtergrond moet helaas constateren dat de plank hier mijlen ver wordt misgeslagen.
Peter (6-8-2015 om 10:22)
Nee jij ziet dat fout. Politie en justitie zijn de verlengde arm van de belastiingdienst. Het gaat er om zo veel mogelijk geld binnen te schrapen. Daarom moeten wiettelers de winst inleveren en mag je dus drugs dealen, daarom mag je ook te hard rijden, je betaald er tenslotte voor en iemand die iets anders over het hoofd ziet nagelen ze aan de schandpaal door een boete te geven. Het opsporen van echte criminelen kost geld en daarom doen ze daar niets aan, of laten ze die gelijk vrij. U allen bent gewaarschuwd, u bent een makkelijke doelgroep.
Cookie-instellingen beheren