Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
62 files van totaal 244 km

Onderzoek brugongeluk Bruinisse afgerond

Toegevoegd: 06-08-2015, 09.14 uur
Door: Roland de Jong

BRUINISSE - De man die twee weken geleden met zijn auto in het water reed bij de Grevelingensluis in Bruinisse heeft mogelijk door de laagstaande zon het waarschuwingslicht en de slagboom van de brug niet gezien. Dat is gebleken uit politie-onderzoek. Het onderzoek is nu afgerond.

Volgens de politie is de man te water geraakt nadat hij eerst tegen één van de slagbomen was gereden. Die slagboom stond op dat moment al omlaag. De automobilist, een 56-jarige man uit Bruinisse, raakte vervolgens gewond toen hij op een betonnen rand wilde springen. Hij liep volgens de politie letsel op aan zijn ribben.

Het slachtoffer werd met een ambulance naar het ziekenhuis in Dirksland gebracht. Daar heeft hij ruim een week moeten verblijven. Ondertussen is de man weer thuis en door de politie verhoord. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Zie ook:
- Auto te water bij Grevelingensluis Bruinisse (22-07-2015)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
harry (6-8-2015 om 10:03)
dit vind ik toch moeilijk te geloven. dat je verblind word door de , oke. maar als je daarna tegen en vervolgens onderdoor een slagboom aan rijd dan word het toch tijd om op je rem te gaan staan? op de camerabeelden is te zien dat de auto in volle vaart door rijdt. ook werd er eerder gezegd dat de bestuurder een soort aanval had gehad tijdens het rijden, ook dat vind ik moeilijk te geloven, een aanval hebben zodat je niet meer in staat bent te reageren op ene openstaande brug, maar wel uit je auto kunnen klimmen zodra deze in het water ligt?
politie die niks anderes te doen heb (6-8-2015 om 09:36)
ongehoord de politie hem nog een procesverbaal geeft terwijl hij verblind is door de zon
Cookie-instellingen beheren