Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Auto uit de bocht N57 Middelburg

Toegevoegd: 15-08-2015, 19.21 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In de bocht van de afrit N57 bij de A58 in Middelburg is zaterdagavond een auto uit de bocht gevlogen en in de naastgelegen watergang terecht gekomen.

Het ongeluk gebeurde rond 18.30 uur toen de bestuurder van de auto vanuit de richting van Vlissingen de N57 op wilde rijden, richting Vrouwenpolder. Volgens de politie nam de automobilist de bocht met te hoge snelheid waardoor deze van de weg raakte. Voor zover bekend raakte er niemand gewond.

Bergingsbedrijf Kuzee kwam ter plekke en heeft de auto uit het water gehaald. Het voertuig was alleen in een waadpak te bereiken. De auto is weggesleept. Rijkswaterstaat zette tijdens de hulpverlening de N57 volledig af. Verkeer dat de N57 op wilde moest doorrijden naar Arnemuiden en daar keren.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Stojan Curcic (20-8-2015 om 18:22)
Borden, stoplichten, kleine rotondes, ze zijn allemaal ooit bedacht vanwege de vele mensen die niet kunnen autorijden en denken dat ze Jos Verstappen zijn. Gewoon verder kijken dan je neus lang is en je snelheid aanpassen. Als er echt iets mis is met die bocht zouden er meer uit vliegen...
Pluistniet (19-8-2015 om 20:06)
Als er zoveel ongelukken op het zelfde stuk weg gebeuren moet de klojo ambtenaar maar s terug naar de tekentafel en toegeven dat er schijnbaar een cruciale fout in het ontwerp (non) zit ,met dank aan de belasting betalers.!
Automobilist N57 (19-8-2015 om 13:21)
Het is wel opvallend dat er in korte tijd daar zoveel automobilisten uit de bocht zijn gevlogen. Ik rijd daar het adviessnelheid, maar voel exact aan de auto waar de schuinte van de weg niet juist loopt. Precies op dat punt glijden mensen van de weg met alle gevolgen van dien. Opvallend dat mensen elkaar zo hard veroordelen, zelfs tot de medemens het allerergst toewensen. Iedereen maakt fouten in het leven. De kunst is om je eigen fouten te erkennen en elkaar te ondersteunen. Dat zou de samenleving zoveel fijner maken.
A. de Boer (17-8-2015 om 05:37)
De adviessnelheid in deze bocht is 60. Zelf rij ik de bocht bij droog weer zonder piepende bandjes makkelijk met 70. En nee, niet in m'n Ferrari maar gewoon in m'n Ford Fiesta. Hoe hard moet je daar eigenlijk rijden om niet meer te kunnen corrigeren en eruit te vliegen? O ja, en vooral geen vangrailtje plaatsen. Dat gaat geheid keer op keer stuk en het geeft het risico dat andere weggebruikers op het terug gestuiterde wrak knallen. Als jakkerende doorgesnoven automobilistjes er voor kiezen hun koektrommeltje in de berm of de sloot te parkeren, prima. Hopelijk leert men dan dat borden er niet staan om genegeerd te worden.
Eigen schuld..., dikke bult! (16-8-2015 om 22:57)
Misschien een idee om er zo'n drempel aan te leggen, waar je niet harder over kan als met 60 km per uur? Die liggen ook op van die 60 km-wegen, en bij het begin van de bebouwde kom. Enne, dat water niet weghalen, dat werkt net iets meer 'afschrikwekkend'. En van mij part krijgen ze ook nog een nat pak, als ze maar ongedeerd blijven. Boetes geven werkt voor zulke lui toch niet. Ik hoop dat de bestuurder zó geschrokken is, dat hij nu voortaan wél uitkijkt!!!
Flipse (16-8-2015 om 20:43)
Prima bocht,snelheid aanpassen! En geen vangrail plaatsen,laat er maar eens 1 verzuipen daar,leert hij het vanzelf af. Er staan nu 2 borden met adviessnelheid dus als je het nu nog niet snapt...
Cookie-instellingen beheren