Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Auto uit de bocht N57 Middelburg

Toegevoegd: 15-08-2015, 19.21 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In de bocht van de afrit N57 bij de A58 in Middelburg is zaterdagavond een auto uit de bocht gevlogen en in de naastgelegen watergang terecht gekomen.

Het ongeluk gebeurde rond 18.30 uur toen de bestuurder van de auto vanuit de richting van Vlissingen de N57 op wilde rijden, richting Vrouwenpolder. Volgens de politie nam de automobilist de bocht met te hoge snelheid waardoor deze van de weg raakte. Voor zover bekend raakte er niemand gewond.

Bergingsbedrijf Kuzee kwam ter plekke en heeft de auto uit het water gehaald. Het voertuig was alleen in een waadpak te bereiken. De auto is weggesleept. Rijkswaterstaat zette tijdens de hulpverlening de N57 volledig af. Verkeer dat de N57 op wilde moest doorrijden naar Arnemuiden en daar keren.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
motorrijder (16-8-2015 om 17:35)
Niets aan de hand met die bocht.Ik rij hem vaak, met een trailer,m,n personenwagen of op de motor.Snelheid aanpassen en je niet laten opnaaien door een bumperklever.Als je je verstand niet gebruikt kan je in elke bocht op je bek gaan.
Lukas (16-8-2015 om 13:43)
Dit gebeurt iedere keer daarzo! Ze moeten gewoon een vangrail daar doen, dat moest al een paar maanden geleden!
pracht bocht (16-8-2015 om 13:05)
Rij vaak door deze bocht, met motor en auto met en zonder kar. Prachtige bocht, niets aan de hand als je niet te hard rijdt.... Grappig om te lezen hoe notoire klagers steevast "de overheid" de schuld geven.
Ad (16-8-2015 om 12:29)
Wat zijn er toch een heleboel mensen die Waterstaat/Gemeente de schuld geven als er weer eens 1 de bocht uitgaat Maar volgens mij doen deze mensen het zelf als je het gas los laat en je houd je aan de snelheid {beter is nog iets minder}is er niets aan de hand Je spant een paard toch voor de wagen en niet er achter Misschien een rare vergelijking maar in beide gevallen werkt het niet
John (16-8-2015 om 11:57)
Op de uitvoegstrook staat een bord met maximum snelheid van 120 km. met deze snelheid wordt bocht genomen, pas als men op het gevaarlijke stuk komt is het bord met 60 km. geplaatst. Een waarschuwing vooraf op uitvoegstrook zal een hoop ellende voorkomen
Coco (16-8-2015 om 11:38)
Hou toch op met de bocht de schuld te geven! Gewoon adviessnelheid rijden en niets aan de hand. Wel vinden wij dat voor de hardrijders er beter een vangrail moet komen, want er komt nog eens iemand te ver in het water terecht en zou kunnen verdrinken...
Cookie-instellingen beheren