Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 42 km

Auto uit de bocht N57 Middelburg

Toegevoegd: 15-08-2015, 19.21 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In de bocht van de afrit N57 bij de A58 in Middelburg is zaterdagavond een auto uit de bocht gevlogen en in de naastgelegen watergang terecht gekomen.

Het ongeluk gebeurde rond 18.30 uur toen de bestuurder van de auto vanuit de richting van Vlissingen de N57 op wilde rijden, richting Vrouwenpolder. Volgens de politie nam de automobilist de bocht met te hoge snelheid waardoor deze van de weg raakte. Voor zover bekend raakte er niemand gewond.

Bergingsbedrijf Kuzee kwam ter plekke en heeft de auto uit het water gehaald. Het voertuig was alleen in een waadpak te bereiken. De auto is weggesleept. Rijkswaterstaat zette tijdens de hulpverlening de N57 volledig af. Verkeer dat de N57 op wilde moest doorrijden naar Arnemuiden en daar keren.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
MCW (16-8-2015 om 11:28)
Deze bocht zullen ze nooit aanpassen van het rijk. Maar ik weet een goede oplossing. Geen vangrail want dat geeft zoveel rotzooi als ze er tegenaan rijden, maar gooi die grote waterbak dicht met grof zand, vliegt er een auto uit de bocht dan staat ie in no time stil, kunnen er ook geen mensen verdrinken. Te snel zullen ze altijd blijven rijden!!
Ikke (16-8-2015 om 11:25)
Ik rij er ook een paar keer per week, gewoon de adviessnelheid rijden en het komt allemaal goed. Dat mensen harder gaan rijden is hun eigen verantwoordelijkheid, niets verkeerd liggende bocht of vangrail, het zijn de mensen die te hard rijden. Je kunt wel een vangrail plaatsen, maar dan vliegen ze met 100 tegen de vangrail en begint het verhaal weer opnieuw. Gewoon je aan de snelheid houden.
Gitta (16-8-2015 om 11:06)
Er staat: de automobilist nam de bocht met te hoge snelheid volgens de politie. Dus het is niet de bocht maar de snelheid. Je kunt elke bocht nemen als je je snelheid maar aan past. Ook ik heb al eens een bumperklever achter me gehad die zelfs via de vluchtstrook in wou halen.
lowieke (16-8-2015 om 11:06)
Wim heeft gelijk. Niet de weg veranderen of de schuld geven, gewoon beboeten bij te hoge snelheid. Wanneer mensen niet gecontroleerd worden houden ze zich toch niet aan de regels. En dan betalen de overtreders en niet de mensen die zich wel aan de snelheid houden. Vanuit de opbrengst kunnen de salarissen van de agenten verhoogd worden.
Monique (16-8-2015 om 10:44)
Als je gewoon de bocht neemt met de snelheid die aangegeven staat is er niets aan de hand, maar ja je hebt altijd mensen die denken dat die borden er worden gezet om hun te pesten. Ja dan heb je dit soort dingen
wim (16-8-2015 om 08:47)
hoop dat de mensen er iets van leren er staat niet voor niets een bord met advies snelheid van 60 kom er iedere dag langs het is gewoon eigen schuld en stoer doen
Cookie-instellingen beheren