Weerbericht:
Onbewolkt en kleine kans op een ondiepe mistbank, overdag zonnig
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Auto zwaar beschadigd bij ongeluk Axel

Toegevoegd: 16-09-2015, 05.48 uur
Door: Rolf de Feijter

AXEL - Bij een ongeluk in Axel is afgelopen nacht een personenauto zwaar beschadigd geraakt. Er raakte niemand gewond.

Het ongeluk gebeurde even na 04.00 uur op de Tractaatweg. Brandweer en ambulance rukten met spoed uit naar het ongeval. Een vrachtwagen en een personenauto kwamen met elkaar in botsing doordat de auto door nog onbekende oorzaak tegen de zijkant van de lading van de vrachtwagen reed.

De auto raakte door het ongeluk zwaar beschadigd. Voor zover bekend raakte er niemand gewond. De weg was enige tijd afgesloten en het verkeer moest tijdelijk omrijden.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (21-9-2015 om 11:32)
@mar + Rob Ik vind jullie reactie nogal kort door de bocht. ze moeten gewoon niet met zulke grote dingen riijden.
mar (17-9-2015 om 08:55)
@Marco wat een opmerkingen, dit is een speciaal transport, wordt speciaal uitgevoerd in de stille uurtjes. Breedte is meer dan toegestaan, dus wordt vergunning verleend. Dat doet men in de WST ook. Daar rijden hoogtetransporten in het midden om de bogen niet te raken. Een net is goed voor het vervoer van stukgoed dat los ligt op een aanhanger tegen het afwaaien!!!! Takken en hout en andere losse goederen die jij naar het stort brengt, bijv. Deze bestuurder zit gewoon fout heeft duidelijk niet goed rechts gereden. Vroege uurtjes!?!?
Rob (16-9-2015 om 15:04)
@Marco, Begeleidingwagens voor en achter aanwezig signalering aan alle kanten aangebracht en werkende zwaailichten. Dit is de chauffeur van het breedte transport niet aan te rekenen, fout ligt zuiver bij de automobilist. Ik ben wel benieuwd wat het nut van een net is bij dit soort ladingen.
Gert (16-9-2015 om 11:23)
Deze transporten in het donker doen , waarbij je als tegenligger alleen maar een heleboel verlichting ziet knipperen en zwaaien, maar niet ziet hoe groot of breed het is, leid dus tot dit, als jij als tegenligger niet genoeg rechts rijdt.
Bumper: (16-9-2015 om 10:02)
de lading steekt uit maar hier is normaal een vergunning voor afgegeven als hij breder is dan 3 mtr. een net hoeft hier niet over spanbanden en of kettingen zijn voldoende. verder voert hij breedte verlichting op de goede wijze samen met breedte borden met verlichting, dit zijn professionele chauffeurs, luxe auto heeft veel te ver links van zijn rijbaan gereden.
marco (16-9-2015 om 08:57)
die lading steekt te ver uit aan de zijkant , lijkt me duidelijk. heeft ook geen net over zijn lading zitten.