Weerbericht:
Op de meeste plaatsen droog, in het zuidoosten kans op mist
Verkeersinformatie:
Geen files

'Automobilist Terhole was aan het racen'

Toegevoegd: 06-10-2015, 04.23 uur
Door: Roland de Jong

TERHOLE - De automobilist die maandagavond in Terhole tegen de gevel van een woning reed was vermoedelijk aan het racen. Dat zegt de politie.


Volgens de politie gebeurde het ongeluk op de Hulsterweg "met hoge snelheid" en is de vermoedelijke toedracht "dat de bestuurder van de auto aan het racen was met een andere auto".

Hij had volgens de politie vermoedelijk teveel gedronken. De man werd met onbekende verwondingen per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Daar is een alcoholtest afgenomen. De uitslag daarvan is nog niet bekend.

Het andere voertuig reed na de crash door. Deze automobilist kon later op de avond in Koewacht worden aangehouden. De man is ingesloten in Torentijd.

Zie ook:
Auto rijdt woning Terhole binnen   (05-10-2015)


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kaas (9-10-2015 om 20:33)
Tja, misschien eens klagen bij de burgemeester van Terneuzen, die wilde zo nodig dat het ophield op de Axelse vlakte ( ver weg bij iedereen ) En nu , krijg je precies waarvoor is gewaarschuwd, gebeurt het op ongelukkige punten. Maar.. het politieke punt is gemaakt, op de Axelse vlakte word niet meer gereden.
Leon (8-10-2015 om 18:28)
Zulke bestuurders rijbewijs inleveren en nooit meer achter het stuur en de kosten laten betalen
k (8-10-2015 om 09:00)
@b wat blijkt dit was geen straatrace. mensen die binnen de bebouwde kom racen zijn inderdaad gestoord en zijn de naam racen niet waard pak die groep aan de idioten er zijn ook genoeg mensen die midden in de nacht op een afgelegen weggetje sprinten, ik heb persoonlijk daar nog nooit een kind zien spelen. u bent weer een van die zeveraars die waarschijnlijk 10x per dag aan de telefoon hangt met de politie omdat u mensen met een hobby die beetje lawaai maakt haat? er is waar u woont vast wel een cafe moet u daar niet gaan klagen over de muziek en de zatlappen die fijn in de auto stappen? want dat soort figuren rijden huizen binnen
B. (6-10-2015 om 17:27)
Wij klagen al meer dan 5 jaar over de straatraces door ons dorp (niet ver van waar dit is gebeurt), maar WIJ zien het telkens weer verkeerd, er worden geen races gehouden, ze veroorzaken geen overlast door met hun badkuipen met veel lawaai door het dorp te racen! Hoeveel kentekens we al hebben doorgegeven bij de politie is niet te tellen, maar er gebeurt gewoon niets mee. Misschien helpt dit ongeluk om dit soort figuren nog maar eens bij de politie onder de aandacht te brengen. Het is alleen te hopen dat er geen onschuldige slachtoffers in de vorm van buitenstaanders te betreuren zullen zijn in de toekomst. Als het aan ons ligt mogen ze van die gasten allemaal hun rijbewijs intrekken en hun auto's in de shredder vermalen.
ns (6-10-2015 om 14:00)
Als er door te hard rijden of alcohol/drugs een ongeval veroorzaakt wordt met bewijs van sporen onderzoek, gelijk het rijbewijs intrekken. Dit zijn mensen die niet achter het stuur horen.
en de kinderen zitten binnen (6-10-2015 om 12:33)
kinderen kunnen nergens meer normaal spelen ik hou ze meer binnen dan buiten. ik begrijp niet dat deze gasten zelf niet nadenken dat er kinderen kunnen oversteken en het leven laat doordat ze graag door de bebouwde kom 100 willen rijden en remmen geen zin meer heeft. ik kom zelf uit oost-souburg en daar is het elke dag. in woonwijken rijden ze zo hard dat je er gek van word. en dat je dus je kind beter binnen kan houden. boetes helpen niet. en er zelf wat aan doen mag niet. ook motors rijden bij een beetje mooi weer door souburg als een malle, veel jonge gasten zitten tegenwoordig bij een motorclub en denken nu dat ze alles mogen. bandensporen van 20 a 30 meter door de straten.
Cookie-instellingen beheren