Weerbericht:
Vannacht in het zuidwesten regen, overdag overal
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewonde bij aanrijding Vlissingen

Toegevoegd: 26-10-2015, 20.37 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij een verkeersongeval in Vlissingen is maandagavond één persoon zwaargewond geraakt.


Het slachtoffer werd rond 18.35 uur door de bestuurder van een bestelbus aangereden op de Koudekerkseweg. Het ongeluk gebeurd hoogte van het ziekenhuis.

Het slachtoffer is met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. De politie heeft ter plekke onderzoek gedaan naar de oorzaak van het ongeval. De weg was daarom enige tijd deels afgesloten. Het verkeer passeren via één rijstrook.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mike (15-2-2016 om 06:31)
ik hoop dat alles goed gaat nu met de vrouw en haar hondje ,er staat helemaal niets meer van bij beterschap vrouw en hondje
wil (29-10-2015 om 09:28)
hoe gaat het met de vrouw en haar hondje gaat het al beter met hun allebei,ik hoop dat ze gauw beter zijn
a (28-10-2015 om 20:11)
Goede reclame voor het bouwbedrijf
kijker.. (27-10-2015 om 09:07)
had u een afspraak met een van onze artsen?..nee nog niet...ohwww sorry in dat geval moeten wij u hier laten liggen en wachten tot er hulp voor u geregeld is uit Goes, tsja nogmaals excuus voor het ongemak. maar u ligt hier dan wel vlak voor het ziekenhuis maar dat is nu juist heel vervelend voor u
Henk (27-10-2015 om 07:56)
Waarom maken wij ons zo druk om welk ziekenhuis er moet worden behandeld ? Ik vind het erger dat iemand wordt aangereden op een oversteekplaats.
Joop (27-10-2015 om 07:50)
Is het zebrapad aldaar slecht verlicht ?! Daar zijn er in Middelburg óók van ! Reed onlangs 's avonds in Middelburg, ineens een voetganger die overstak. Bleek over een onverlicht zebrapad te zijn. Die voetganger stak overigens over met een houding van: "Je ziet me wel en ik heb voorrang"... Ja, voetganger, natuurlijk, maar we zagen je pas op het laatste moment. Zou dan fijn zijn dat zo'n voetganger bereid is zich in de automobilist in te leven: je zíet toch wel dat je op een niet of slecht verlicht zebrapad loopt ?! Hoe dan ook, het zal van de gemeente(n) vast een ordinaire bezuiniging zijn, die slecht (of on)verlichte zebrapaden ???
Cookie-instellingen beheren