Weerbericht:
Half tot zwaar bewolkt en een enkele bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Motorrijder belandt in sloot Serooskerke

Toegevoegd: 27-10-2015, 23.15 uur - Update: 28-10-2015, 00.13 uur
Door: Roland de Jong

SEROOSKERKE (S) - In Serooskerke op Schouwen-Duiveland is dinsdagavond een Belgische motorrijder gewond geraakt.


De motorrijder raakte rond 22.30 uur van de weg op de Serooskerkseweg (N57), mogelijk als gevolg van slik op de weg. De ambulancedienst heeft de motorrijder ter plekke behandeld en vervolgens overgebracht naar een ziekenhuis.

Het slachtoffer belandde met zijn motor in een greppel met daarin. Bergingsbedrijf Ista uit Oosterland heeft de motor geborgen. Rond 23.45 uur was de weg weer vrij.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
appie (31-10-2015 om 12:35)
@begrip Wat heeft melk en een aardappel met het opruimen van je eigen rotzooi te maken? Helemaal niets! Ze zouden veel zwaardere boetes moeten geven aan de boer die zijn slik niet opruimt. Het heeft niks met snelheid te maken, als je zacht rijd kun je nog onderuit gaan door die bagger. En daarbij...een boer klaagt altijd..of het is te nat of te droog. Maar hoe dan ook zijn in dit jaargetij de boeren mede verantwoordelijk voor de meeste schades die ontstaan door slippartijen.
Begrip (30-10-2015 om 18:35)
Je kunt ook enig begrip tonen, met het werk van de boeren, en je snelheid matigen op polderwegen, waar de oogst bezig is. Als je 's morgens je glaasje melk drinkt, en een boterham eet, denk je dan ook zoveel aan die boer, die dat brood en die melk wel bewerkstelligd heeft???? Nee nee, je denkt alleen maar aan een boer, als er iets fout gaat toch? Denk ook eens aan die boer, als je je aardappelen eet enz. Hand in eigen boezem dus, en niet gelijk met een vuile vinger naar die boer wijzen, maar gewoon je snelheid matigen op polderwegen, ten tijde van de oogst. Is dat zo moeilijk dan???
ffslikke (28-10-2015 om 10:23)
En ook op de aansluitende N287 plus Noordweg zouden 'Slikwaarschuwingen' geen overbodige luxe zijn!
isaac (28-10-2015 om 08:30)
Goh wat raar slik op de weg. Die boeren maken alles toch netjes schoon? NIET DUS!!!! Altijd bende op de weg grote stukken aarde en bagger. Ruimen niks op en zorgt voor gevaarlijke situaties. Maar dan zie je geen politie om te bekeuren. Nee de boeren hebben het al zo slecht.
pollewop (28-10-2015 om 08:10)
Of die bordjes nou langs de kant staan of niet, als je gaat glijden is er geen houden meer aan. Sterkte aan de motorrijder, zonde ook van de mooie BMW.
Cookie-instellingen beheren