Weerbericht:
Komende nacht en morgenochtend regen en (natte) sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie waarschuwt voor geldwisseltruc

Toegevoegd: 28-10-2015, 20.22 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Er zijn momenteel personen actief die geld stelen wanneer zij proberen geld te wisselen. Dat meldt de politie op Facebook. Ze gaan met mensen in gesprek, leiden hun af en halen vervolgens geld uit hun portemonnee.


Het gaat tot nu toe om twee mannen en een vrouw van middelbare leeftijd. Vermoedelijk zijn ze afkomstig uit Hongarije of Roemenië en praten Engels of Duits.

Het verzoek van de politie is om foto's te maken van de verdachten en deze te laten zien aan de politie. Ook wordt verzocht om dit te delen bijvoorbeeld via Facebook of Whatsapp. Inmiddels is bekend dat er al meerdere mensen de dupe zijn geworden.

Deze personen zijn tot op heden actief op Schouwen- Duiveland, Walcheren, Goes en Reimerswaal.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
repelsteeltje (31-10-2015 om 01:36)
nou nou als een buitenlands persoon mij vraagt om geld te wisselen dan zeg ik NEE en loop weg of tie nou blank of getint is gewoon Nee wel jammer dat we tegenwoordig zo wantrouwig moeten zijn maar...jammmer doch helaas!
gast (30-10-2015 om 15:44)
gewoon zeggen dat je geen kleingeld hebt en dus niet in je portemonnee staan graaien naar kleingeld!
Vlissinger (29-10-2015 om 00:15)
2015...bijna 2016, hoe kun je hier nou nog in trappen? dan vraag je er een beetje om hoor..
WG (28-10-2015 om 23:14)
Wat hebben we toch in huis gehaald, wat was het vroeger dan toch rustig zonder al die vreemdelingen die niet van je spullen af kunnen blijven. Als ze je lastig vallen dan geef je ze gewoon een knietje dan zijn ze zo genezen en laten ze je wel met rust.
Cookie-instellingen beheren