Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
43 files van totaal 145 km

Chemische lucht in flat Middelburg

Toegevoegd: 03-11-2015, 23.26 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De hulpdiensten zijn dinsdagavond uitgerukt nadat in een flatgebouw in de Middelburgse wijk Griffioen een vreemde lucht was geroken.


Twee brandweerwagens, twee ambulanceteams en de politie werden met spoed opgeroepen nadat rond 22.45 uur iemand had gemeld dat hij in één van de trappenhuizen van de flat aan de Henry Dunantlaan een sterke chemische lucht had waargenomen.

De brandweer heeft metingen uitgevoerd maar volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland kwam daar niets bijzonders uit naar voren. De ambulancedienst heeft ter plekke iemand onderzocht maar deze hoefde niet naar het ziekenhuis. Volgens de woordvoerder bleek deze persoon niets te mankeren.

Wat de lucht precies veroorzaakt heeft is niet bekend.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Verkwisting (4-11-2015 om 19:22)
Een volledige kerstboom opgetuigd voor een spruitjeslucht? Geen wonder dat de VRZ niet te betalen is. Dit had anders gekund, te beginnen bij de centralist.
Cookie-instellingen beheren