Weerbericht:
Buiig. Morgen overdag tijdelijk droog, later regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Jeugdbrandweerwedstrijden Sint Philipsland

Toegevoegd: 07-11-2015, 01.43 uur
Door: Roland de Jong

SINT PHILIPSLAND - Volgende week zaterdag strijden de Zeeuwse jeugdbrandweerploegen in Sint Philipsland tijdens de jaarlijkse onderlinge wedstrijden.


Alle Zeeuwse jeugdteams zijn deze dag vertegenwoordigd. In totaal doen 17 teams mee. Er worden twee zogeheten wedstrijdbanen uitgezet, één voor de junioren- en één voor de aspirantenploegen. De junioren spelen de wedstrijd in de klasse lage druk. De aspiranten strijden om de Zeeuwse titel in de klasse hoge druk.

In totaal nemen acht junioren- en negen aspirantenploegen deel aan de wedstrijd. Belangstellenden zijn van harte welkom om te komen kijken vanaf 8.00 uur ’s morgens. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij de Industrieweg 6 in Sint Philipsland.

De prijsuitreiking vindt naar verwachting omstreeks 17.30 uur plaats in dorpshuis De Wimpel, Eendrachtstraat 52 in Sint Philipsland. De prijzen worden uitgereikt door de burgemeester van de gemeente Tholen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750