Weerbericht:
Wolkenvelden. Morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde op vissersschip Vlissingen

Toegevoegd: 20-11-2015, 04.22 uur - Update: 20-11-2015, 13.21 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De hulpdiensten zijn in de nacht van donderdag op vrijdag uitgerukt voor een ongeval op een schip in Vlissingen.


Rond 02.45 uur raakte een medewerker van het vissersschip aan de Visserijkade door nog onbekende oorzaak gewond. Twee ambulance en diverse voertuigen van de brandweer werden ingezet. Ook werd de hulp van een traumahelikopter gevraagd.

Het slachtoffer, een 46-jarige man uit Arnemuiden, is vervolgens van boord gehaald en per ambulance naar Arnemuiden gebracht. Hier stond de traumahelikopter klaar en nadat de arts in de ambulance was gestapt is de weg vervolgd naar het ziekenhuis in Goes. Over de toestand van de gewonde is nog geen duidelijkheid.

De arbeidsinspectie is over het ongeval geïnformeerd en stelt een onderzoek in naar de oorzaak van het bedrijfsongeval.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren