Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km
-->

Hulpdiensten ingezet voor vermiste duiker in Yerseke

Toegevoegd: 08-05-2006, 19.45 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

YERSEKE - Diverse huldiensten zijn vanavond ingezet voor een mogelijk duikongeval in Yerske.


Rond half acht werd bij de jachthaven aan de Damstraat in het dorp alarm geslagen omdat een duiker vermist werd. Direct werden de waterongevallenwagen 4784 uit Goes en de tankautospuit 4748 uit Yerseke ter plaatse gestuurd. De dienstbus 4772 rukte uit met het waterongevallenvaartuig 4785.

Even later werden ook de ambulances 19101 en 19105 ter plaatse gestuurd. Ongeveer tien minuten na de eerste alarmering werd het sein "middelduikongeval" gegeven. Dit zorgde voor de alarmering van de waterongevallenwagen 4580 uit Middelburg.

Toen de Goese duikers ter plaatse kwamen bleek dat de vermiste duiker inmiddels veilig boven water was. De Middelburgse duikers waren op dat moment nog niet uitgerukt en konden daarom binnen blijven. De andere hulpverleners konden kort daarop ook weer inrukken.

-->

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren