Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 15 km

Man onder invloed trapt deur van woning in

Toegevoegd: 21-12-2015, 10.10 uur
Door: Rolf de Feijter

TERNEUZEN - Afgelopen nacht rond middernacht kreeg de politie een melding binnen dat er in de binnenstad van Terneuzen een man de deur van een woning had ingetrapt. De man zou onder invloed zijn van alcohol en verdovende middelen.


Toen de politie aanrijdend was werd duidelijk dat de man er in zijn auto vandoor was gegaan. Agenten zagen de man vervolgens bij de sluizen rijden. Bij het zien van de politie nam de man met hoge snelheid een bocht waarna hij de controle over zijn voertuig verloor en het fietspad op reed. De man koos eieren voor zijn geld en gaf zichzelf over.

De man is aangehouden en overgebracht naar Torentijd. Aldaar is van hem een alcoholtest afgenomen waaruit bleek dat hij 2,5 keer de maximum toegestane hoeveelheid alcohol in zijn bloed had. De man is ingesloten en zal vandaag worden gehoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (21-12-2015 om 19:20)
Door controle van politie reed de dronken man die de macht van zijn auto niet meet bezit het fietspad op wat gelukkig dat daar niemand aanwezig was daarnaast en ook niet vrij was van verdovende middelen ik vermoed dat dit en ook hopende zwaar aangerekend kan worden deze persoon hoort niet meer in een auto thuis om die te besturen gewoon rijbewijs voor een lange periode innemen.
Cookie-instellingen beheren