Weerbericht:
Vrij zonnig, vanavond en morgen bewolkt en van tijd tot tijd (mot)regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Vrachtwagen botst achterop personenauto

Toegevoegd: 28-12-2015, 17.17 uur
Door: Roland de Jong

WESTDORPE - In Westdorpe is maandag aan het einde van de middag een vrachtwagen achterop een personenauto gebotst.


Het ongeluk gebeurde even voor 16.00 uur bij de kruising van de Tractaatweg (N62) met de Oostpoortweg en de Molenstraat. De personenauto met Belgisch kenteken stond voor het stoplicht te wachten en de vrachtwagenchauffeur merkte dat te laat op. Een botsing was het gevolg.

Bij het ongeluk raakte niemand gewond. De personenauto liep echter flink wat schade op aan de achterzijde. Het voertuig is weggesleept door bergingsbedrijf Zeeuws-Vlaanderen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
rocky (30-12-2015 om 12:15)
Heerlijk hoe mensen reageren als er n vrachtwagen bij betrokken is. Direct roepen om moord en doodslag. Wanneer gaan jullie automobilisten eens uitvlakken als er weer n achterlijke op zn telefoon bezig is en hem in n andere boord??? Ieder zijn ding o. En klopt ik ben chauffeur, maar als ik naar beneden kijk met wat automobilisten ook bezig zijn buitenom autorijden zal ik maar gewoon zwijgen denk ik.....
leen (29-12-2015 om 15:24)
Is het misschien ook niet eens mogelijk dat de bestuurder van de luxe auto voor een oranje licht plots geremd heeft ipv door te rijden , en de vrachtwagen chauffeur er een beetje van uit ging dat hij of zij nog door zou rijden valt ook niet meer aan te remmen. Een tijd geleden had je het zelfde met die ambulance op de rotonde van Hoek auto voor de ambulance stopte ook ineens was ook geen remmen meer aan.
Josje (28-12-2015 om 20:48)
Ook al meermaals een vrachtauto op heel die tractaatweg aan de stoplichten bij mij bijna achterop zien rijden. Eng eng eng
Cerebrus (28-12-2015 om 20:24)
Lekker hoor, die niet oplettende vrachtwagenchauffers. Daar zou allang een technische oplossing voor moeten zijn die vooruit kijkt en automatisch remt en afstand houdt. Daar zou je per jaar honderden levens mee redden.
100%zeeuws (28-12-2015 om 19:55)
en de hoeveelste is dat al bij de stoplichten op de tractaatweg? beter een rotonde leggen betere doorstroming iig want je staat zo vaak voor niks te wachten
Michelle (28-12-2015 om 18:33)
Met andere dingen bezig i.p.v. op te letten!!
Cookie-instellingen beheren