Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
43 files van totaal 144 km

Man heeft 95 kilo illegaal vuurwerk in huis

Toegevoegd: 30-12-2015, 12.02 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft dinsdag in Middelburg een grote vondst gedaan van illegaal vuurwerk. Het ging om maar liefst 95 kilo.


De politie had informatie binnengekregen dat een 23-jarige Middelburger zwaar illegaal vuurwerk zou verkopen. Omdat ook werd gemeld dat deze opgeslagen zou liggen in diens woning werd met een machtiging binnentreden een kijkje genomen in het huis van de verdachte.

Al snel na het binnentreden werd voor in totaal zo'n 95 kilo illegaal vuurwerk gevonden. De man is ter voor verhoor en nader onderzoek meegenomen naar het politiebureau. Hij is inmiddels weer op vrije voeten gesteld. De zaak wordt voorgelegd aan de officier van justitie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cork (30-12-2015 om 12:07)
Politie goed opgepakt. Zoveel kg illegaal zwaar vuurwerk in een buurt is levensgevaarlijk. Harde aanpak met dito straffen.
Cookie-instellingen beheren