Weerbericht:
Zonnig en droog weekeinde
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Melding gaslucht bij douanekantoor Ritthem

Toegevoegd: 05-01-2016, 16.24 uur
Door: Rolf de Feijter

RITTHEM - De brandweer is vanmiddag met spoed uitgerukt voor de melding van een gaslucht bij het kantoor van de Douane / Belastingdienst in Ritthem.

De melding van de gaslucht kwam even na 15.30 uur bij de brandweer binnen. Die heeft vervolgens ter plaatse enkele metingen verricht maar er werd geen gaslucht meer waargenomen.

De brandweer kon al snel weer terugkeren naar de kazerne. Waar de gaslucht vandaan kwam is onbekend. Energiebedrijf Delta is ingelicht.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
freekje (6-1-2016 om 16:21)
Gelukkig maar dat de brandweer zo snel uitrukt als er zo'n melding binnenkomt. Je moet er toch niet aan denken dat er daadwerkelijk een gas lek of iets dergelijks is en dat dit escaleert doordat de brandweer hier niet op reageert! En denk niet dat er zomaar gebeld word, zal wel degelijk iets anders geroken hebben dan anders!
ger (6-1-2016 om 08:35)
Kost de burgers weer hoop geld al die onnodige uitrukken van de brandweer. Ze willen zeker laten blijken dat ze onmisbaar zijn na al die bezuinigingen. De NL gaat kapot aan al die onnodige " veiligheidsmaatregelen " .
Dutch61 (5-1-2016 om 23:12)
Nou, nou, het stinkt wel vaker daar in t Sloe, dus nu plots zo een paniek... zou het komen doordat de douane heeft gebeld? Anders zij ze niet zo rap...
droppie (5-1-2016 om 16:52)
Ff de wc doortrekken misschien ;-)