Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

'Auto mogelijk gebruikt bij meer inbraken'

Toegevoegd: 12-01-2016, 18.52 uur - Update: 12-01-2016, 21.40 uur
De gestolen auto is weggesleept voor onderzoek.
De gestolen auto is weggesleept voor onderzoek.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

ZOUTELANDE - De gestolen auto die vannacht in Zoutelande werd aangetroffen na een woninginbraak is mogelijk ook gebruikt bij het plegen van andere inbraken. Dat zegt de politie.

Het voertuig werd vannacht samen met de buit van de inbraak gevonden op vakantiepark Kustlicht 2. Ter plekke was ingebroken aan de Stormvogel, de auto stond bij een woning bij De Zandput. De auto werd op zondag 6 december ontvreemd bij de Schelpweg in Domburg.

De politie is op zoek naar mensen die de blauwe Peugeot 106 tussen 6 december en vannacht ergens heeft gezien. De auto was voorzien van het kenteken HF-RS-47. Er is ook een foto van het voertuig verspreid (foto boven).

De politie heeft er overigens goede hoop op de dader van de inbraak te pakken: "Door onze inspanning liet de inbreker op zijn vlucht zoveel sporen achter, dat wij er van overtuigd zijn dat we hem alsnog zullen pakken", zo laat de politie via Facebook weten.

Zie ook:
- Politie zoekt gevluchte inbreker Zoutelande (12-01-2016)


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750