Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrachtwagen ramt woning IJzendijke

Toegevoegd: 20-01-2016, 11.14 uur - Update: 20-01-2016, 14.58 uur
Foto 9 van 10

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zijn Baas. (20-1-2016 om 18:05)
Door onverwachte ijsel in de bocht en de hele polderwater ervoor niets loos was, raakte de vrachtwagen onbestuurbaar zelfs bij zijn aangepaste snelheid. Gelukkig heeft de 80 jarige bewoonster en de 2 inzittende van de vrachtwagen geen letsel opgelopen. En bleef het beperkt tot materiële schade. De schrik zat er wel goed in bij alle betrokkenen. Wij danken alle hulpdiensten, geïnteresseerden en de reactie schrijvers van hvz. Hopelijk wil de wegbeheerder de schade vergoeden wegens nalatigheid om niet tijdig te strooien.
Nobody (20-1-2016 om 17:49)
En maar zomaar een oordeel vellen zal wel weer hard gereden hebben.... Blij dat je erbij was... Niks te hard gereden gewoon op een ijsbaan terrecht komen dank de gemeente ....je zal er inderdaad maar fietsen he voor naar school te moeten maar heey B wegen waarom strooien.. Dit is dan het gevolg ervan en dan heb JE zo eentje die zegt TE HARD GEREDEN ...maar ze zeggen altijd aan jezelf herken je tien anderen
Slaaplekker (20-1-2016 om 17:39)
Je weet het wel heel goed uit te leggen "bumper". Als je weet welke bocht het is en deze lag dus spekglad. Als je hier met 20 aan komt rijden met de vrachtwagen geladen en de voorkant begint te glijden doe je hier niks meer tegen. De chauffeur kon hier verder niet veel aandoen. Ik hoop dat je vanavond na je geweldige opmerking fantastisch kan slapen.
Martin (20-1-2016 om 15:17)
Ik ben daar ter plaatse niet geweest, maar in Breskens was het spiegeltje glad. Buiten de grote wegen om was er niet te fietsen of te lopen dus ook met auto/vrachtauto zal dit niet hebben meegevallen. Ik snap eigenlijk niet dat er niet meer ongelukken zijn gebeurd.
bumper; (20-1-2016 om 14:07)
als een gek door de bocht zeker, je kind zal daar maar net fietsen of lopen. ook al was het glad , dan had hij zijn snelheid moeten aanpassen, een onverantwoordelijk ,,chauffeurtje" zijn baas zal wel heel blij zijn met hem. Bumper;
ASDF (20-1-2016 om 13:34)
Wat erg! Sterkte voor de bewoners met alle heisa die nu komt kijken.......
Cookie-instellingen beheren