Weerbericht:
Vandaag veel zon en zomers warm. Donderdag later regen en (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Man bekneld bij werkzaamheden Colijnsplaat

Toegevoegd: 03-02-2016, 14.51 uur
Door: Roland de Jong

COLIJNSPLAAT - In Colijnsplaat is woensdagmiddag iemand bekneld komen te zitten tijdens het optakelen van een omgekapte boom.
 
Het ongeluk gebeurde rond 12.30 uur bij de Emelissedijk. Het slachtoffer zou bezig zijn geweest om de boomstam op een vrachtwagen te takelen terwijl hij zelf had plaatsgenomen achter een bedieningspaneel. De boom schoot los en de persoon liep beenletsel op. De brandweer werd opgeroepen om hem te bevrijden.


Het slachtoffer is door de ambulancedienst naar het ziekenhuis gebracht.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rob heemskerk (6-2-2016 om 12:19)
Goedemiddag , ik was degene die woensdagmiddag bekneld zat door de boomstam . Ik wil hierbij alle hulpverleners bedanken voor de hulp die er geboden is en de man die stopte om 112 te bellen ! Superbedankt allemaal !!
wim (3-2-2016 om 18:49)
Hoogst waarschijnlijk een man met ervaring en toch moet er iets gebeuren waar de man niet op berekend was het blijft ten alle tijden op passen en blijven volgen of alles goed is vast gemaakt
Cookie-instellingen beheren