Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Vrachtauto botst op pijlwagen A58 Heinkenszand

Toegevoegd: 17-02-2016, 15.21 uur
Er is niemand gewond geraakt. Wel was er veel schade.
Er is niemand gewond geraakt. Wel was er veel schade.
© Foto: Twitter / WIS_Jeroen
Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - Op de A58 tussen Goes en Arnemuiden is woensdagmiddag een kleine vrachtauto ingereden op een zogeheten botsabsorber.


De botsabsorber was gekoppeld aan een pijlwagen die op de snelweg stond vanwege werkzaamheden. De aanrijding vond rond 12.20 uur plaats in de buurt van Heinkenszand. Er is niemand gewond geraakt.

Vanwege de aanrijding was één rijstrook enige tijd afgelsoten voor het verkeer. Ter plekke ontstond een korte file. Het stootkussen is afgeschreven.

De vrachtwagen is weggesleept door een bergingsbedrijf.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (18-2-2016 om 07:23)
@Wegwerker Wil je mn dashcam beelden even komen bekijken ? Dan zie je dat er GEEN waarschuwing staat maar wel INEENS een GROTE vrachtwagen MIDDEN op de SNELWEG..!! Kan je vooruit kijken tot je een ons weegt @Ioesoe maar als je iets niet verwacht is dat er een GROOT voertuig STIL staat op de RIJBAAN.!!!
Wegwerker (17-2-2016 om 21:56)
Ik zal effe duidelijk zijn. Ik was daar vanmiddag aan het werk. Er stond 600 meter en 300 Meter voor de botsabsorber 2 busjes met aaanhangwagen erachter waar op werd aangeven dat er werkzaamheden waren. Dus gewoon opletten aub en je zelf met autorijden bezig houden. Groeten de wegwerker
Tom (17-2-2016 om 19:34)
Het wordt tijd dat iedereen eens wat beter op let. Voor de botstauto kom je al een waarschuwingsvoertuig tegen. Iedereen zit alleen maar op zijn/haar telefoon te kijken tegenwoordig.
Sander (17-2-2016 om 18:53)
Was gewoon een levensgevaarlijke situatie die ze daar hebben gecreƫerd, ik reed er ook langs en idd er werd niks vtv aangegeven, ineens was die pijlenwagen er, en heb zat auto's boven op hun rem zien gaan en het ging soms maar net goed, het was niet de vraag of er een ongeluk ging gebeuren, maar wanneer.
Ad (17-2-2016 om 18:18)
Beste 'hinde', u bent zo iemand die het theoretisch vanaf de kant wel weet; ik adviseer u de uitleg van de praktijkervaring van 'Vlissinger' nog eens iets beter tot u te nemen. Sterke op uw weg.
Wegwerker (17-2-2016 om 18:06)
Beste Vlissinger Vanaf de afrit heinkenzand heeft ook gewoon een bord gestaan u bent dus net zo een on oplettende chauffeur als de meeste Nederlanders mensen hebben het tegenwoordig veel te druk met andere dingen dan de weg! #respect voor de weg werkers #
Cookie-instellingen beheren