Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrachtauto botst op pijlwagen A58 Heinkenszand

Toegevoegd: 17-02-2016, 15.21 uur
Er is niemand gewond geraakt. Wel was er veel schade.
Er is niemand gewond geraakt. Wel was er veel schade.
© Foto: Twitter / WIS_Jeroen
Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - Op de A58 tussen Goes en Arnemuiden is woensdagmiddag een kleine vrachtauto ingereden op een zogeheten botsabsorber.


De botsabsorber was gekoppeld aan een pijlwagen die op de snelweg stond vanwege werkzaamheden. De aanrijding vond rond 12.20 uur plaats in de buurt van Heinkenszand. Er is niemand gewond geraakt.

Vanwege de aanrijding was één rijstrook enige tijd afgelsoten voor het verkeer. Ter plekke ontstond een korte file. Het stootkussen is afgeschreven.

De vrachtwagen is weggesleept door een bergingsbedrijf.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
loesoe (17-2-2016 om 17:31)
Vlissinger, daarom moet je ook voorruit kijken, want dan kun je de wegwerkers de schuld willen geven, maar als je voldoende afstand houdt, kun je goed hendelen op de dingen die je voor je ziet gebeuren, vele zijn helaas bezig met andere dingen in het verkeer, het verkeer is zo onspelbaar.
hinde (17-2-2016 om 16:56)
zo een pijlwagen stat er niet ineens, goed opletten en anders niet zo hard rijden.
Vlissinger (17-2-2016 om 15:38)
Vlak voor dit ongeval gebeurde reed ik zelf ook langs deze pijlwagen. Ik had het geluk dat ik optijd door had dat de wagen op de rechter rijstrook stil stond anders was ik er bovenop geklapt. Ik kwam van de oprit Heinkenszand en er stond dus helemaal geen waarschuwings bord. Erg onveilige situatie dus, ineens staat daar dat kolossale ding op de rechter rijstrook stil terwijl ik met 130km/u kom aan rijden. Had er een auto naast mij gezeten dan had ik er dus vol boven op gereden want op de vluchtstrook was een bezenwagen bezig, dus uitwijken naar de vluchtstrook was ook geen optie.
Cookie-instellingen beheren