Weerbericht:
Vandaag op de meeste plaatsen droog, morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
32 files van totaal 113 km

Busje uitgebrand voor woning Oost-Souburg

Toegevoegd: 26-02-2016, 05.29 uur
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - In de nacht van donderdag op vrijdag is in Oost-Souburg een busje uitgebrand. Er is mogelijk sprake van brandstichting.


Meerdere buurtbewoners belden het alarmnummer nadat zij rond 03.10 uur waren opgeschrikt door de brandende Volkswagen Transporter die vlakbij een woning stond. De brandweer van Oost-Souburg kwam met spoed ter plaatse en heeft de autobrand geblust.

De politie zette de straat af en heeft een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van de brand. Mogelijk is die aangestoken. Bergingsbedrijf Kuzee heeft het busje getakeld. Er zal nog nader onderzoek naar worden gedaan.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (26-2-2016 om 23:24)
Ik ken niemand anders die zo hard werkt voor z'n centen als deze man! Dag en nacht in touw! Slapen en eten, nou vooruit omdat het moet. Dit heeft hij absoluut niet verdiend! Maar wat er ook gebeurd (en dat is de laatste tijd nogal veel) hij geeft nooit op.. respect voor deze man! Wat een achterlijke, achterbakse lage actie. Maar hij laat zich toch niet gek maken door zulke idioten!
Catherina (26-2-2016 om 18:29)
Nou zeg... Sjonge jonge.. Echt laf inderdaad! En wat schiet je er uiteindelijk mee op?! Stoer hoor dat je dat durft als iedereen slaapt! En wat de criminaliteit in Vlissingen en omstreken betreft.. Het is ongelooflijk dat iedereen altijd maar overal mee weg komt. Het kan allemaal gewoon blijkbaar. Ook van ons veel sterkte gewenst!
Helma (26-2-2016 om 13:17)
Als het is aangestoken, zou ik eens graag tegen diegene zeggen dat ik hem een lafaard vind en een zielig persoon, die niet in deze maatschappij thuishoort - midden in zijn gezicht. Je denkt dan toch gelijk aan iemand die – laat ik het netjes zeggen - blijkbaar niets beters te doen heeft. En van het spreekwoord “Wat gij niet wil dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet” heeft ie waarschijnlijk nog nooit gehoord. Een normaal persoon met een beetje verstand doet zoiets niet. Het valt mij wel op dat criminelen de laatste tijd wel erg actief zijn in Vlissingen en omgeving met inbraken en vernielingen! Politie, doe je best en laat ze niet winnen! Sterkte gewenst voor de eigenaar van de bus!
Cookie-instellingen beheren