Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Taxichauffeur Koudekerke langer vast

Toegevoegd: 28-02-2016, 17.13 uur - Update: 28-02-2016, 21.10 uur
Door: Roland de Jong

KOUDEKERKE - De 22-jarige taxichauffeur die vanochtend vroeg in Koudekerke werd aangehouden na een aanrijding blijft langer vastzitten.


Volgens de politie is de man in verzkeering gesteld door de Hulp Officier van Justitie. "Dit betekent dat hij in ieder geval nog drie dagen vast kan blijven zitten, of zoveel korter als de recherche nog nodig heeft om het onderzoek af te ronden. In de tussentijd worden getuigen en de taxichauffeur verhoord om de zaak duidelijk te krijgen", aldus een woordvoerder.

Wat er precies is voorgevallen is volgens de politie nog steeds niet helder. De taxichauffeur zou een groepje jongeren hebben vervoerd die aangaven te willen pinnen. Toen ze bij de geldautomaat waren uitgestapt ging het groepje er vandoor. Kort daarop werd één van de jongeren door de taxichauffeur aangereden. Hij raakte gewond. Het taxibusje raakte ook de gevel van een woning. In de woning liep niemand letsel op.

Zie ook:
Gewonde mogelijk opzettelijk aangereden   (28-02-2016)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (28-2-2016 om 22:39)
Als taxi chauffeur moet je heel wat uurtjes rijden om aan een normaal loon te komen om van te leven, als jongeren wel in het cafe geld willen uitgeven maar niet kunnen waarderen dat iemand in de nachtelijke uurtjes speciaal voor hun veiligheid ze thuis brengt en zijn tijd en prive opgeeft voor deze service dan is betalen en een extra fooi meer op hun plaats dan er onder uit komen. Risico is nu ook nog dat hij geen bewijs van goed gedrag meer kan overleggen en zijn baan door deze jongelui nooit meer uit kan voeren. Actie was achteraf niet zo slim echter voor niks die avond/nacht te hebben gereden is ook geen fijn gevoel! Wees stoer groep vervoerde jongens, bied excuses aan en betaal gewoon de rit en gederfde inkomsten taxi chauffeur.
R (28-2-2016 om 20:29)
Tja... wie moet er nu aangehouden worden.Naar mijn mening niet de sjoof.....
driver (28-2-2016 om 19:36)
belachelijk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ook taxichauffeur (28-2-2016 om 19:21)
wat een flauwekul is dit het is toch duidelijk ja het mocht niet het busje kon een wapen zijn etc. maar je mag ook niet zonder te betalen weglopen. komen die andere "mannen" ook even afrekenen? kunnen ze gelijk voor de chauffeur even zijn gemiste inkomen aanzuiveren
janny (28-2-2016 om 19:21)
Chauffeur heel veel sterkte! En wat gebeurt er met die zuiplappen??? Openbare dro kenschap is toch ook strafbaar??? Zo gaat dat in dit landje, slachtoffer wordt dader, en andersom!!!
renee (28-2-2016 om 18:13)
Het volgende,deze man is uitgelokt door een groep jongeren om van de betaling onderuit te komen. Ik heb een taxi rijder gekend die mee zou gaan naar het pin automaat,en zonder twijfels had er betaald geworden. Of anders koudekerke in vogelvlucht zien. Deze groep moet zich schamen en niet het eten uit deze man zijn mond laten halen. Laat nou eens zien dat je kloten hebben.
Cookie-instellingen beheren