Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Taxichauffeur Koudekerke langer vast

Toegevoegd: 28-02-2016, 17.13 uur - Update: 28-02-2016, 21.10 uur
Door: Roland de Jong

KOUDEKERKE - De 22-jarige taxichauffeur die vanochtend vroeg in Koudekerke werd aangehouden na een aanrijding blijft langer vastzitten.


Volgens de politie is de man in verzkeering gesteld door de Hulp Officier van Justitie. "Dit betekent dat hij in ieder geval nog drie dagen vast kan blijven zitten, of zoveel korter als de recherche nog nodig heeft om het onderzoek af te ronden. In de tussentijd worden getuigen en de taxichauffeur verhoord om de zaak duidelijk te krijgen", aldus een woordvoerder.

Wat er precies is voorgevallen is volgens de politie nog steeds niet helder. De taxichauffeur zou een groepje jongeren hebben vervoerd die aangaven te willen pinnen. Toen ze bij de geldautomaat waren uitgestapt ging het groepje er vandoor. Kort daarop werd één van de jongeren door de taxichauffeur aangereden. Hij raakte gewond. Het taxibusje raakte ook de gevel van een woning. In de woning liep niemand letsel op.

Zie ook:
Gewonde mogelijk opzettelijk aangereden   (28-02-2016)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Eduard (29-2-2016 om 15:31)
Een goed signaal zou zijn dat de jongeren opgepakt zouden zijn. Nu is het helaas weer iemand die hard werkt voor zijn salaris en bij een veroordeling zijn baan kwijt raakt. De chauffer trad handeld op, hij zou een positief voorbeeld moeten zijn voor een ieder. Daar de meeste mensen niet durven op te treden omdat het lijkt als iets niet als gepast wordt beschouwd je wordt gearresteerd. Met de complimenten voor de hvJ hoe ver staat de wet af van de maatschappij.
WalterG (29-2-2016 om 13:38)
Persoonlijk heb ik wel eens gezien hoe een politie auto expres iemand tegen de schenen reed! Dat was in dit geval ook een zatlap die in een promenade (Walstraat Vlissingen) niet opzij wilde gaan voor een politie controle met auto in het wandelgebied.
Peter (29-2-2016 om 11:12)
Geeft de kortzichtigheid en het denkpatroon van politie en justitie weer eens aan. Ik neem het voor de taxi chauffeur volledig op. Dus je moet mensen die je overvallen, oplichten, weglopen zonder te betalen etc. Dat tuig hadden ze vast moeten zetten! Onmiddellijk die taxi chauffeur vrij laten. En ik begrijp dat er stoppen zijn gesprongen bij die man. Inlevingsvermogen hebben ze in ieder geval niet bij justitie. Jezelf wel zat zuipen, maar geen geld voor een taxi hebben. Schande. En mocht de man veroordeeld worden, ik volg het op de voet en zal die man zijn evt. boete betalen. Want daar gaat het om in dit land. Mag ik effe vangen. Dat die taxi chauffeur psychisch en volledig kapot is gemaakt interesseert justitie niets.
Jac (29-2-2016 om 10:44)
Misschien niet de mooiste actie van de taxichauffeur, maar denk wel dat die jongens dit in het vervolg echt niet nog een keer zullen proberen. Mijn gevoel voor gerechtigheid zou toch graag de boel omgedraaid zien. Jongens achter de tralies en de taxichauffeur op vrije voeten.
ati (29-2-2016 om 09:40)
Graag wil ik het opnemen voor mijn collega! Je hoort stemmen die "aanbevelen" geen stomdronken mensen mee te nemen in de taxi.... maar wat denken mensen dan wie wij op een zaterdag nacht vervoeren??? Geen kerkgangers in ieder geval.... En een pin apparaat in de taxi.... dan hadden ze alsnog de benen genomen, wie niet wil betalen wil gewoon niet betalen! En dan kom je als jonge chauffeur aan het einde van je nachtdienst in de situatie dat deze dronkenlappen je willen beroven... dat wens je niemand toe toch? Ik weet dat hij de bus allen maar voor hun wilde zetten om hun tegen te houden. Ik hoop dat hij zijn baan niet verliest, gelukkig hebben wij een erg meelevende baas. Sterkte jongen!
anja (29-2-2016 om 09:02)
En het dorp spreekt er schande van dat de chauffeur zo gehandeld heeft . laat heel koudekerkse jeugd voortaan lopen of fietsen naar hun uit gaans leven , schande
Cookie-instellingen beheren