Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ruzie tussen buren eindigt in gebroken neus

Toegevoegd: 04-05-2024, 17.33 uur
Ruzie tussen buren eindigt in gebroken neus
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft zaterdag iemand aangehouden naar aanleiding van een mishandeling waarbij iemand een gebroken neus opliep.

Bij het politiebureau in Vlissingen meldde zich zaterdagochtend een man met het verhaal dat hij door een buurman in elkaar zou zijn geslagen. De neus van de man bleek gebroken te zijn. Er werd direct aangifte opgenomen en ook werd een getuigenverklaring afgelegd.

Voor de politie waren de aangifte en de verklaring voldoende om over te gaan tot aanhouding van de verdachte. Er wordt nog nader onderzoek gedaan naar de zaak.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
henky (5-5-2024 om 08:54)
Tja dit zal niet de laatste zijn ,je mag/kan tegenwoordig niemand meer op zijn gedrag / wijzen want dan voelen zei zich bedreigd en dan kan het gebeuren dat je klappen krijgt en dan word je opgepakt voor wat? , in R.Dam zouden ze zeggen we hebben wel iets belangrijkers te doen
Cookie-instellingen beheren