Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Taxichauffeur Koudekerke langer vast

Toegevoegd: 28-02-2016, 17.13 uur - Update: 28-02-2016, 21.10 uur
Door: Roland de Jong

KOUDEKERKE - De 22-jarige taxichauffeur die vanochtend vroeg in Koudekerke werd aangehouden na een aanrijding blijft langer vastzitten.


Volgens de politie is de man in verzkeering gesteld door de Hulp Officier van Justitie. "Dit betekent dat hij in ieder geval nog drie dagen vast kan blijven zitten, of zoveel korter als de recherche nog nodig heeft om het onderzoek af te ronden. In de tussentijd worden getuigen en de taxichauffeur verhoord om de zaak duidelijk te krijgen", aldus een woordvoerder.

Wat er precies is voorgevallen is volgens de politie nog steeds niet helder. De taxichauffeur zou een groepje jongeren hebben vervoerd die aangaven te willen pinnen. Toen ze bij de geldautomaat waren uitgestapt ging het groepje er vandoor. Kort daarop werd één van de jongeren door de taxichauffeur aangereden. Hij raakte gewond. Het taxibusje raakte ook de gevel van een woning. In de woning liep niemand letsel op.

Zie ook:
Gewonde mogelijk opzettelijk aangereden   (28-02-2016)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ikke (29-2-2016 om 08:48)
Wat een omgekeerde wereld.......
Vlissinger (29-2-2016 om 08:15)
Wat ik hier allemaal lees, man man man... Het is niet goedkeurend dat de jongens wegrenden, maar sinds wanneer wordt het voor eigen rechter spelen goedgekeurd? Een simpele actie als een ID-kaart achterlaten voordat er iemand gaat pinnen had veel kunnen voorkomen toch ? (zomaar een idee op de vroege maandag).. Hoe dan ook, de jongens zitten absoluut fout, maar de taxichauffeur OOK!
anja (29-2-2016 om 07:05)
Heel triest dat de chauffeur nu nog vast zit en dat die snotjongetjes vrij rondlopen. Taxi chauffeur heeft nu een strafblad omdat zij niet wilden betalen voor de diensten die hij had geleverd. Ze hadden dit al van te voren afgesproken om met z'n allen weg te rennen. Met voor bedachte rade Misschien wilde de chauffeur hen enkel klem rijden en zijn ze voor de auto gesprongen.... wie zal het zeggen. Hoop dt de ouders van die snotjongetjes hun flink op de sodemieter geven want door hun toedoen zit er nu een jongeman zwaar in de problemen. Hij wilde alleen voorkomen dat hij hun rit niet moest gaan betalen aan zijn baas!!!
Anoniem (29-2-2016 om 06:51)
"Natuurlijk moet de TS langer vastzitten" In dit land, waar je het als "crimineel" het meer voor het zeggen hebt en het beter voor elkaar hebt (kijk maar naar de regering) zal het klootjesvolk "moeten bloeden". De chauffeur verdient een medaille in plaats van vast te zitten.... :-( En dan vinden ze het gek dat een "bepaalde Politieke partij" zoveel stemmen en aanhangers krijgt en heeft........
jan (29-2-2016 om 00:49)
Deze chauffeur onmiddellijk in vrijheid stellen. Heeft al genoeg ellende meegemaakt in dezen. Sorry, maar in welk land leven we hier eigenlijk ? Iedereen mag blijkbaar maar doen wat hij/zij wil zonder consequenties !
Domburgse (28-2-2016 om 23:58)
Schande! Nee, je moet je zuur verdiende centen laten weglopen door een stelletje zatlappen! Deze chauffeur moet een pluim krijgen! Dienstverlenende beroepen lopen steeds meer gevaar en tja dan kan je ook een keer een reactie verwachten, TOP van de chauffeur!
Cookie-instellingen beheren