Busje op vangrail A58 Waarde, lange file

Toegevoegd: 10-03-2016, 16.47 uur - Update: 11-03-2016, 10.22 uur

Door: Roland de Jong

WAARDE - Op de A58 is donderdagmiddag ter hoogte van Waarde een busje over de kop gevlogen en op de vangrail tot stilstand gekomen. Door het ongeluk ontstond een lange file.
 
Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 15.35 uur nabij het dorpje Gawege. Het ongeval vond plaats op de rijbaan richting Bergen op Zoon. Het voertuig sloeg volgens de politie meerdere keren over de kop. Er werden meerdere brandweerwagens, ambulances en een traumahelikopter opgeroepen.
 
Het traumateam is niet meer ter plekke gekomen. De brandweer heeft twee gewonden uit de zwaar beschadigde Volkswagen Transporter bevrijd. De ambulancedienst heeft de twee inzittenden, een 55-jarige vader uit Sprundel en zijn 29-jarige zoon uit St. Willebrord naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom gebracht. Voor zover bekend zijn zij niet ernstig gewond geraakt.
 
Het ongeluk zorgde voor veel oponthoud. Het verkeer moest namelijk tijdelijk over de vluchtstrook worden geleid. Weggebruikers werd geadviseerd vanaf de afslag Kruiningen/Yerseke de N289 te volgen. Rond 16.45 uur stond er nog zeker 7 kilometer langzaam rijdend tot stilstaand verkeer. Kort daarna werd de berging voltooid en kon de weg weer worden vrijgegeven.
 
Er was volgens de politie geen alcohol in het spel.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750