Weerbericht:
Tropisch warm en zonnig
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 9 km

Opbouwen voor open dag Kuzee van start

Toegevoegd: 27-05-2005, 13.58 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]
OOST-SOUBURG - De voorbereidingen voor de open dag op bedrijventerrein Oost-Souburg zijn al weken bezig, het opbouwen van de open dag zelf is echter pas deze week gestart.


Vooralsnog verloopt alles naar wens: het licht, het geluid, de tafels, de stoelen, de stands en het materieel zien er al pico bello uit. Vanavond wordt een speciale avond voor genodigden gehouden, maar morgen (zaterdag) zet onder andere Kuzee Autologistiek haar deuren wagenweid open voor iedereen die interesse heeft in de autohulpdienst, de autologistiek, de autoberging en alle andere transporten waar Kuzee dagelijks mee te maken krijgt.

Op de open dag is overigens deze website ook vertegenwoordigd. In de grote loods van Kuzee Autologistiek is een grote stand ingericht waar u als bezoeker de nodige informatie kunt verkrijgen bij het redactieteam. Daarnaast zijn er voor de kinderen kleurplaten en draait regelmatig een video met daarin beelden van incidenten die op onze website gepubliceerd zijn. Uiteraard is de stand opgevuld met diverse materialen uit de hulpverleningswereld zoals een brandweerslang, een reanimatiepop, een reddingsvest, een EHBO-koffer, een zwaailicht en eenbrandweerhelm.

Bij onze stand kunt u ook informatie verkrijgen over onze omgang met privacy en vertellen wij u graag hoe u kunt meewerken aan onze website, die overigens dagelijks 2000 tot 4000 bezoekers trekt. Per maand bezoeken ongeveer 90.000 bezoekers onze website en daarmee is onze website als behoorlijk succesvol aan te merken. Overigens zijn er natuurlijk ook weer volop flyers in onze stand aanwezig! Uiteraard bent u morgen van harte welkom in onze stand!

De stand van www.hvzeeland.nl wordt mede mogelijk gemaakt door:
- Kuzee Autologistiek
- EHBO-vereniging Goes
- Brandweer Trainings Centrum Vlissingen
- Reddingsbrigade Middelburg
- Verschuren Foto en Video (Middelburg)


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren