Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 36 km

Kat in boom op de vlucht voor brandweer

Toegevoegd: 13-03-2016, 19.43 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een kat die vast zat in een boom in Middelburg is zondag op de vlucht geslagen toen de brandweer een helpende hand probeerde te bieden.
 
Een ladderwagen werd rond 16.00 uur opgeroepen nadat was gemeld dat er een kat in een boom vastzat bij de Ravensteijnweg. Toen de brandweer een poging deed om het dier naar beneden te krijgen sprong de kat naar beneden.
 
De kat ging er vervolgens vandoor. De eigenaren zijn daarop naar het beestje op zoek gegaan maar of die zoektocht is geslaagd is niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mevrouwx (14-3-2016 om 09:08)
nou ja rot beest nee vind ik niet t beestje is gewoon doods bang zou ik ook zijn als ik een kat was zijn jullie katten haters of zo nou ik niet ik hou van alle beestjes groot of klein ook als ze in problemen zitten
sanne (14-3-2016 om 07:56)
Het is Walgelijk wat de personen hier onder berichten.. Gelukkig! dat de brandweer helpt om dat arme beest eruit te halen.. hoop dat het diertje snel gevonden word.. En De hond Ik hoop dat jij ooit zoiets gelijks mee maakt dan piep je wel anders.
loesju (14-3-2016 om 07:37)
eigenaren zouden zelf ook eens de moeite kunnen doen, mischien even opkomen om aan de buren te vragen voor een ladder te lenen. mensen kunnen een hoop dingen zelf oplossen, maar bellen heel snel de hulpverlening.
Michelle (13-3-2016 om 22:17)
Nou ja, waar zijn we mee bezig!!!!
Middelburger (13-3-2016 om 21:57)
De brandweer moet zich ook niet bemoeien met katten in een boom...
De hond (13-3-2016 om 21:39)
Je ziet maar weer, dit (rot) beest leverde zelf het bewijs. Als ze zelf erin kunnen, kunnen ze er ook weer uit. Zonde van het geld deze uitruk.
Cookie-instellingen beheren