Weerbericht:
Tropisch warm en veel zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Bromfietser belandt in sloot Nieuwdorp

Toegevoegd: 30-03-2016, 15.51 uur
Door: Roland de Jong

NIEUWDORP - Een bromfietser is woensdagmiddag gewond geraakt bij een eenzijdig ongeluk in Nieuwdorp. Volgens de politie reed de jongeman in een sloot.


Het ongeluk gebeurde rond 14.45 uur in de buurt van de kruising van de Hertenweg met de Frankrijkweg. Een rapid responder van de ambulancedienst verleende eerste hulp.

De gewonde is vervolgens met beenletsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jasper (31-3-2016 om 17:17)
Beste Hans, Ik ben net bij het slachtoffer geweest, wat overigens een goede vriend is, en die vertelde mij dat hij 50 kilometer per uur reed, en dat het ongeluk heeft kunnen gebeuren doordat hij zijn voorrem af kneep waardoor je dus eigenlijk geen krachtige remmen meer hebt. En om over de snelheid van de brommers te gaan zeuren, ik denk dat als ze allemaal 45 op de rijbaan zouden rijden je een Veel gevaarlijkere en voor automobilisten een ergerlijke situatie krijgt, omdat het niet opschiet en die brommers dan zo afgeknepen em begrenst zijn dat het gevaarlijk word! Daarom zou het in mijn opzicht een stuk veiliger zijn om alle brommers en scooters maximaal 65 te laten rijden om zo ook minder gevaarlijke situaties te krijgen!
hans (31-3-2016 om 10:22)
dat is niet zo mooi maar zou het niet eens met de snelheid te maken kunnen hebben en dan geen controle meer hebben want ze rijden alle maal te hardt die dingen en als er dan wat op de weg licht kan dit gebeuren
Cookie-instellingen beheren