Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 26 km

Kindje (3) omgekomen op boerenerf

Toegevoegd: 01-04-2016, 12.32 uur - Update: 01-04-2016, 13.05 uur
Door: Manfred Berrevoets

SCHARENDIJKE - Vrijdagmorgen is bij een ongeluk op een boerenerf aan de Kapelleweg in Scharendijke een 3-jarige jongetje overleden.


Het incident gebeurde rond 10.50 uur. Het jongetje, volgens de politie woonachtig op betreffende boerderij, was aan het spelen toen hij werd overreden door een trekker met een aanhangwagen.

Hulpverleningsdiensten werden gewaarschuwd en gingen met spoed naar de Kapelleweg. Ook de opgeroepen traumahelikopter kwam ter plekke maar de hulpverleners konden niets meer voor het jongetje doen. Het slachtoffer overleed ter plaatse.

De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van dit noodlottige ongeval. Er worden getuigen gehoord en de afdeling Forensische Opsporing stelt een sporenonderzoek in.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
it's me (1-4-2016 om 22:19)
O wat is dit toch erg! Zeker voor de persoon die de trekker bestuurde... Wat verschrikkelijk als je -nadat er mogelijk iets gehoord of gevoeld werd- er achter moet komen dat er een kind onder je trekker ligt... Vreselijk, dit gun je niemand!! Zo'n lief klein ventje, zo plotseling weg uit dit leven... Heel veel sterkte voor de familie!!!
P (1-4-2016 om 21:56)
De tweede in twee jaar tijd in Zeeland.
Jose (1-4-2016 om 20:41)
Rick Roll; Iedereen mag zijn of haar mening hier geven. U stelt dat er op een boerenbedrijf geen gezinnen kunnen/mogen wonen. Maar heeft U er aan gedacht dat ook de Papa,Mama, Opa's en Oma's en nog veel meer direct betrokkene dit kunnen lezen Door Uw, plat door de bocht reactie, trapt U ze nog verder in de ......en dat mag nooit de bedoeling zijn. Als U een tel niet oplet in het verkeer kunt ook U een afschuwelijk ongeluk overkomen.
Rick Roll (1-4-2016 om 18:11)
Een boerenerf is tegenwoordig eigenlijk een bedrijfsterrein. En daar horen kinderen simpelweg niet thuis. En dat laat dit maar weer eens goed zien. Tragisch? Ja. Maar dat betekend niet dat het niet voorkomen had kunnen worden. Een groot open terrein met grote machines waar het zicht van beperkt is. Als we niet kunnen erkennen dat dit problemen met kleine kinderen gaat geven dan is het vragen om een volgend slachtoffer.
Adje (1-4-2016 om 17:09)
Er zijn geen woorden voor. Hoe verschrikkelijk en maar drie jaar oude. Gecondoleerd aan familie vrienden en veel sterkte in deze moeljjk tijd.
Schimpy (1-4-2016 om 16:01)
Verschrikkelijk voor de ouders om zo iets gruwelijks mee te moeten maken. Helaas is een boerenerf altijd heel erg gevaarlijk voor kleine kinderen en dat wordt te vaak onderschat. Ik hoop van harte dat de familie en evt. broertjes of zusjes deze intens verschrikkelijke klap te boven zullen komen en ik wens hen veel sterkte.
Cookie-instellingen beheren