Ongeluk Absdale: flinke ravage, N258 dicht

Toegevoegd: 10-04-2016, 15.43 uur - Update: 10-04-2016, 16.26 uur

Foto 13 van 25

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
DnBospoeper (12-4-2016 om 03:12)
Tgogoh.. wat een ge-emmer altijd toch over die snelheden.. ik denk dat we allemaal wel eens in de huid van een coureur kruipen... niet? We drijven allemaal ons vervoer wel eens tot het uiterste, en wees eerlijk.. bij een niet drukke, zonnige dag.. is dat best een lekker stukje! We zouden ons beter eens afvragen als burgers & medemensen van elkaar wanneer ze eens iets gaan doen aan dat aparte kruisinkje, het is daar levensgevaarlijk. Overigens daar niet alleen.. dit zal vast niet de laatste keer zijn. Hoe erg het ook is. Veel beterschap & sterkte voor de betrokkenen!
pietje (11-4-2016 om 13:13)
de weg is niet afgesloten geweest albert, het verkeer is via de B weggetjes omgeleid en kon gewoon doorstromen de weg is een plaats delict zoals de politie het noemde en die mag niemand meer betreden. dit is geen ongeluk dat is gebeurt door inhalen of te hard rijden. er zijn gewonden gevallen en het enige dat iedereen gaat doen is speculeren over hoe het heeft kunnen gebeuren, stel je voor hoe het is om dit te lezen als betrokkene!
AntiGSM (11-4-2016 om 11:35)
Er was hier geen sprake van een te hoge snelheid, dit roepen velen omdat ze dat leuk vinden omdat ze vaak zelf truttig rijden. Er was sprake van een soort staartbotsing omdat er 1 op een voorligger reed die wilde afslaan. Als er op dat moment iemand te druk met z'n GSM bezig is dan volgt er snel een aanrijding. Ik wil niet zeggen dat dat hier het geval geweest is maar als ik zie hoeveel mensen hiermee bezig zijn tijdens het autorijden dan sta ik nergens meer van te kijken. Ook moeten de mensen weer eens leren om de richtingaanwijzer te gebruiken want dat zijn ze ook compleet verleerd.
albert (11-4-2016 om 08:01)
Moet je daar nu een hele weg de hele middag afsluiten ? Voor een ongeluk ? Het is 2016 dat kan toch niet meer met zoveel verkeer.. Deden ze vroeger nog niet eens alles dicht, gewoon pionnen eromheen of auto's direct aan kant schuiven en zo te zien kon het verkeer er goed doorheen hoor.. Kom op zeg, zelfs van de verzekering hoef je niet te blijven staan getuigen is genoeg.. Aan de kant en doorrijden er is zoveel verkeer daarom staat er elke dag 200 km file in Nederland door afsluitingen!
Etienne (10-4-2016 om 20:00)
Ik ben als 1 van de eerste bij het slachtoffer in de Renault Clio geweest. Deze persoon heeft heel veel geluk gehad qua verwondingen. Aan alle betrokkenen sterkte met het herstel. Respect voor de omstanders en de hulpdiensten na hoe ze gehandeld hebben. Alle omstanders die geholpen hebben die hebben meteen een eigenaar opgepakt ik ben me bezit gaan houden met de veiligheid van omstanders en slachtoffer. Respect voor deze mensen
hans (10-4-2016 om 19:01)
je mag daar 80 km per uur en niet passeren maar je moet eens kijken hoe hard er word gereden en elkaar passeren en dan net bij een bocht dus maar de schade is niets als er maar geen mensen bij gewond zijn want er worden elke dag auto's gemaakt sterkte voor de mensen die tegen zijn komen