Weerbericht:
Perioden met zon, geringe kans op een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Inval arrestatieteam Sint Philipsland

Toegevoegd: 12-04-2016, 16.17 uur - Update: 12-04-2016, 22.37 uur
Door: Manfred Berrevoets

SINT PHILIPSLAND - Een arrestatieteam van de politie heeft dinsdagmiddag rond 15.00 uur een inval gedaan bij een bedrijf in Sint Philipsland. Volgens de politie zijn er vijf arrestaties verricht.


De actie was in het kader van een onderzoek naar het aantreffen van cocaïne in de haven van Antwerpen. In samenwerking met de douane en de recherche van politie-eenheid Zeeland-West-Brabant is vanmiddag de inval gedaan.

In een container zijn honderden kilo’s cocaïne aangetroffen door de politie. Deze zijn in beslag genomen. Ook zijn twee vrachtwagens, drie personenauto’s en een groot geldbedrag in beslag genomen.

De politie heeft doorzoekingen gedaan in de loods in Sint Philipsland waar de verdachten zijn aangehouden, maar ook in een woning in diezelfde plaats. Ook in woningen in Mijdrecht, Baarn en Steenbergen worden doorzoekingen gedaan. Het is op dit moment nog niet bekend of daar ook iets gevonden is dat relevant is voor het onderzoek.

De aangehouden verdachten betreffen een man van 78 jaar oud uit Baarn, een man van 50 uit Mijdrecht, een vrouw van 44 jaar oud uit Steenbergen, een 49-jarige man uit Zwanenburg en een 25-jarige man uit Sliedrecht.

De politie zette ook een helikopter in. Die cirkelde volgens getuigen geruime tijd boven het dorp.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fluplander (13-4-2016 om 13:22)
Verbaasd me niets. Jaren geleden is er ook al een inval geweest bij Bechtold. Toen was zo ver ik weet ook sprake van een overtreding in de Opiumwet. Een bedrijf met een luchtje. Wim is wel een beetje onwetend hoor dat hij niets vermoed.
André (12-4-2016 om 18:39)
Ach, mag mag tegenwoordig niks meer.
wim (12-4-2016 om 18:33)
Wie had dat nu kunnen vermoeden op die plek waar toch behoorlijk veel mensen komen i.v.m. verschillende bedrijven die daar vlak bij staan dat zoiets daar plaats kon vinden dat dit niet eerder gezien of ontdekt is voor mij onbegrijpelijk maar gelukkig toch gevonden.
Cookie-instellingen beheren